Witcher 3 vs The Forest

Kusura bakmada birisi çıkıp GoW ile Witcher DLC'sini kıyaslarsa o zaman bir şey derim. GoW gibi bir baş yapıtın yanında Witcher DLC'si ne tam olarak? Bir tam oyun bile değil. Witcher ile kıyaslasa neyse. Death Stranding ise ikisi türünün oyunu değil, bambaşka oyunlar. O arkadaş tam bir Witcher fanıydı. Ayrıca Witcher 3'e yüksek hype ile girmemiştim ben. Fanları pek de takmadım çünkü, sevdim ve yarım bırakıp çıktım. Vaktimi ayırmak istemedim.

Neden olduğunu söylememiş bile bomboş bir eleştiri. Eleştiri bile denmez.

O arkadaş hater zaten. Ben genel olarak söyledim. Mükemmel ötesi bir oyuna kötü demek o kişiyi havalı yapmaz. Şahsen ben bazen çoğunluğun sevdiği oyunları sevemeyince üzülüyorum. Ben neden zevk alamıyorum diye.

Eleştiri değil zaten. Adam kendi fikrini belirtmiş. Havalı olmak için bile olsa saygı duymak zorundasın.
Yorum yapmak için yorum yazmış duymuyorum soran kişi sormuş zaten hangisini alayım alacak arkadaş direk gömmeye gelmiş ikisinide almasını istemiyorsa yorum yapmak için yorum yapmayacak

Oyunun çok abartıldığını düşünüyorum. Hikayesini ve ortamını sevmedim ama oynanış açısından iyi gibi.

Hayatında hiçbir RPG oyununu oynamayan tipler şu Witcher 3 oyununu eleştirmesine gerek olduğunu düşünmüyorum. GTA 5 ve LoL oynamaya devam edebilirsiniz.

Witcher'ı hem açık dünyayı hem de RPG'yi en iyi şekilde yaptığı için seviyorum ben. Witcher'dan daha iyi olan RPG oyunları da var. Bende Witcher 3'e en iyi RPG oyunu diyenlerin New vegasa bakmasını tavsiye ediyorum.

Sadece "kötü" dedim ama olayın geldiği yere bak.
Bu bile bir neden Witcher'ı sevmemek için.
Neyse, beni linçlemeye devam arkadaşlar, kolay gelsin

Yorum yapmak için yorum yazmış duymuyorum soran kişi sormuş zaten hangisini alayım alacak arkadaş direk gömmeye gelmiş ikisini de almasını istemiyorsa yorum yapmak için yorum yapmayacak.

Buna kesinlikle katılıyorum. Bir öneride bulunması lazım Witcher'ı gömmesi ne alaka.

Yorum yapmak için yorum yazmış duymuyorum soran kişi sormuş zaten hangisini alayım alacak arkadaş direk gömmeye gelmiş ikisini de almasını istemiyorsa yorum yapmak için yorum yapmayacak.

Herkes kendine göre haklı. Tartışma uzamadan herkesin susmasını tavsiye ederim. İyi akşamlar.

Sadece "kötü" dedim ama olayın geldiği yere bak.
Bu bile bir neden Witcher'ı sevmemek için.
Neyse, beni linçlemeye devam arkadaşlar, kolay gelsin

Aynen aynen ben seni çoğu yorumda gördüm sevmeyebilirsin anlarım seninki net toxiclik neyse engellerim sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…