Witcher 3 vs The Forest

O zaman sizde God of War'a en iyi oyun diyemezsiniz çünkü değil kişinin sevdiği en iyi oyun vardır her oyun kendi arasinda iyi zaten oyun olarak God of War Witcher 3 iyi oyun ama ben God of War oyununu bitirdim sevmedim nedeni yüksek hype ile bekledim ve sevemedim çoğu kişi de Witcher 3 oyununa yüksek hype ile giriyor ve sevemiyor.

Kusura bakmada birisi çıkıp GoW ile Witcher DLC'sini kıyaslarsa o zaman bir şey derim. GoW gibi bir baş yapıtın yanında Witcher DLC'si ne tam olarak? Bir tam oyun bile değil. Witcher ile kıyaslasa neyse. Death Stranding ise ikisi türünün oyunu değil, bambaşka oyunlar. O arkadaş tam bir Witcher fanıydı. Ayrıca Witcher 3'e yüksek hype ile girmemiştim ben. Fanları pek de takmadım çünkü, sevdim ve yarım bırakıp çıktım. Vaktimi ayırmak istemedim.
 
Eleştiri değil zaten. Adam kendi fikrini belirtmiş. Havalı olmak için bile olsa saygı duymak zorundasın.
Yorum yapmak için yorum yazmış duymuyorum soran kişi sormuş zaten hangisini alayım alacak arkadaş direk gömmeye gelmiş ikisinide almasını istemiyorsa yorum yapmak için yorum yapmayacak
 
Hayatında hiçbir RPG oyununu oynamayan tipler şu Witcher 3 oyununu eleştirmesine gerek olduğunu düşünmüyorum. GTA 5 ve LoL oynamaya devam edebilirsiniz.

Witcher'ı hem açık dünyayı hem de RPG'yi en iyi şekilde yaptığı için seviyorum ben. Witcher'dan daha iyi olan RPG oyunları da var. Bende Witcher 3'e en iyi RPG oyunu diyenlerin New vegasa bakmasını tavsiye ediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı