Witcher 3 vs The Forest

O arkadaş hater zaten. Ben genel olarak söyledim. Mükemmel ötesi bir oyuna kötü demek o kişiyi havalı yapmaz. Şahsen ben bazen çoğunluğun sevdiği oyunları sevemeyince üzülüyorum. Ben neden zevk alamıyorum diye.
Havalı kısmına çok takılmışsınız tabiki havalı olduğu falan yok. Şöyle açıklayayım bazı kesim çoğunluk tarafından başarılı bulunan oyunlara ben diğerlerinden farklı olayım diye daha hayatında oynamadığı oyunlara dahi laf atan çocuklarla dolu bu 2 oyunda alanında en iyi görülen oyunlar. Sözüm meclisten dışarı o arkadaşın oynayıp oynamadığını bilmiyorum fikrinede saygı duyarım Witcher forest'a kötü demiş bana bir zararı yok ama yorum yapmak için yorum yapmış açıkcası.
 
Havalı kısmına çok takılmışsınız tabii ki havalı olduğu falan yok. Şöyle açıklayayım bazı kesim çoğunluk tarafından başarılı bulunan oyunlara ben diğerlerinden farklı olayım diye daha hayatında oynamadığı oyunlara dahi laf atan çocuklarla dolu bu 2 oyunda alanında en iyi görülen oyunlar. Sözüm meclisten dışarı o arkadaşın oynayıp oynamadığını bilmiyorum fikrinede saygı duyarım Witcher Forest'a kötü demiş bana bir zararı yok ama yorum yapmak için yorum yapmış açıkçası.

Haklısınız. Ben sadece "havalı" kelimesine takıldım ve biraz zoruma gitti. Bende bazen sevilen oyunları sevemiyorum çünkü, amacım havalı olmakta değil o oyunları sevmek için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor. Mesela Witcher ile bağ kurabilmek için kitabını okuyordum bir aralar sırf insanların ne bulduğunu anlamak için. Ama nafile evrene bağlanamadım bir türlü. Oyunun oynanışını falan sevdim ama hikayesiyle hele ki Geralt ile gram bağ kuramadım. Bu yüzden ne kadar oynanıştan ve evrenden keyif alsamda yarıda bıraktım. Sizinde çoğunluğun sevdiği şeylere laf atayım havalı olayım lafına takıldım biraz. Yoksa arkadaşı falan savunduğum yok o gerçekten yorum yapmak için yapmış. Normalde onu savunmam lazım çünkü bende onla aynı şeyleri düşünüyorum ama işte insanların görüşleri bir insan bir oyunu çok sevebilir bu yüzden sevenlere sallamıyorum. Tamamen kendi görüşümü belirtip insanlardan saygı bekliyorum ama işte onlar gelip sen oyundan anlamıyorsun oynama falan diyorlar. Çoğu Witcher tartışmasında yaşadım bu olayı. Bu yüzden fanlara anlamsızca bir sinirim ve ön yargım var. 2 gün önce yaşanan olaydan sonrada artık Witcher fanlarına bulaşmamaya karar verdim. Herif sırf Witcher'ı sevmedim diye zekama falan laf attı. Herifler annasının babasının namusunu savunur gibi savunuyor oyunu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı