Görevin adını söylemen lazım. Yen ve Geralt bilmem kaç defa bir araya geliyor.
Kutsal bir bahçeye gidiyoruz adı aklımda değil.Görevin adını söylemen lazım. Yen ve Geralt bilmem kaç defa bir araya geliyor.
Skellige'de Freya's Garden'dasın galiba. Aşağı yukarı 20 saat diyebilirim.Kutsal bir bahçeye gidiyoruz adı aklımda değil.
Skellige'de freya's garden'dasın galiba. Aşağı yukarı 20 saat diyebilirim.
Eki Görüntüle 1266668
Yakında Ciri'yi bulacaksın zaten. Sonra kapışma, birkaç görev ve bir tane daha kapışmaEvet oradayım hadi ya o kadar az mı![]()
Yakında Ciri'yi bulacaksın zaten. Sonra kapışma, birkaç görev ve bir tane daha kapışmaBu da ortalama 20 saat diyebilirim. 20 saatin de altına düşebilir eğer yan görevler yapılmazsa.
Tüm soru işaretleri dahil DLC'lerle birlikte %100 178 saatte bitirdim.
Tavsiyem ana görevi bitirince oynamanız olur, böylelikle senaryoyu karıştırmadan daha rahat oynarsınız. Sıra olarak da ilk önce Hearts of Stone'u oynamanızı öneririm çünkü görevleri ana haritada geçiyor. Sonrasında da Blood and Wine'ı oynarsınız, orada da Toussaint ismindeki yeni bir bölgeye gidiyoruz.Hocam peki DLC'leri oyun bitince mi oynamalıyım ve sırası nasıl olmalı?
Oyun bitince oynadım ben. Daha iyi oluyor. Ama ana hikaye bitmesine birkaç görev kala da başlayabilirsin sıkıntı olmaz. Ama HoS ilk, sonra BW'yi oyna.Hocam peki DLC'leri oyun bitince mi oynamaliyim ve sırası nasıl olmalı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.