Mustafacar Femtopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar ben oyunun ana hikaye ve DLC'lerini bitirdim. Çogu bölgelerin de yan görevlerini yaptım ancak henüz yapmadığım yan görevler oldugunu fark ettim. Mesela Roach'ın konustugu gorevi bulamadim. Yeni görevleri nereden bulabilirim?
Arkadaşlar ben oyunun ana hikaye ve DLC'lerini bitirdim. Çogu bölgelerin de yan görevlerini yaptım ancak henüz yapmadığım yan görevler oldugunu fark ettim. Mesela Roach'ın konustugu gorevi bulamadim. Yeni görevleri nereden bulabilirim?
okansen14 Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 947 Çözümler 2 10 Mayıs 2021 #2 İlan tabelalarındaki witcher kontratlarını yapın. Haritadaki ünlem işaretlerini yapın. Onlar da bitince soru işaretlerine geçin. Artı 0 Eksi
İlan tabelalarındaki witcher kontratlarını yapın. Haritadaki ünlem işaretlerini yapın. Onlar da bitince soru işaretlerine geçin.
Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #3 Gezerek, soru işaretlerine git. Gittiğinde bir görev veya canavar yuvası falan olduğu gözüküyor. Artı 0 Eksi
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.723 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 10 Mayıs 2021 #4 Skillege soru işaretlerini gezip hazineleri toplayana kadar bir haftan geçer herhalde Artı 0 Eksi
KS KS Mustafacar Femtopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #5 Play store dan interaktif harita indirdim arkadaslar. Nerede ne var hepsi yaziyor. Sağolun öneriler için Artı 0 Eksi
Play store dan interaktif harita indirdim arkadaslar. Nerede ne var hepsi yaziyor. Sağolun öneriler için