Witcher 3 Yeni Nesil Güncellemesi Yakında Geliyor!

Ben de bir sürpriz olacağını düşünüyorum. Yoksa düşündüm düşündüm yok, aklıma bir şey gelmiyor Monster Slayer ile alakalı. Bakalım, yine de büyük beklentilere girmeyelim.
Belki güzel bir yan görev getirirler, kabare uzunluğunda bir şey olsa tadından yenmezdi. Ek paket beklentimiz zaten yok hocam, minik bir güzellik bekliyorum sadece CDPR’den

Belki güzel bir yan görev getirirler, kabare uzunluğunda bir şey olsa tadından yenmezdi. Ek paket beklentimiz zaten yok hocam, minik bir güzellik bekliyorum sadece CDPR’den
Bir ek paket olmayacağı kesin. Ancak dediğin gibi bir veya birkaç görev eklentisi olabilir. Hoş da olur aslında, biraz farklılık görürüz

@ArchBtw

Kendi oyunu olduğunu biliyorum. Ancak CD Projekt, bu tarz bir projeyi hiç yapmamış bir firma. Ve Cyberpunk 2077 sınavında da bilmedikleri bir iş için amatör kalabildiklerini belli ettiler. Rockstar bile Red Dead Redemption'ın Remake'ni yapmıyor. Remastered daha standart bir işlemdir ama Remake ayrı bir mesai ister.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…