Witcher 3 Yeni Nesil Güncellemesi Yakında Geliyor!

CD PROJEKT RED, yeni nesil konsolların çıkmasıyla birlikte Witcher 3 için yeni nesil bir güncelleme geleceğini duyurmuştu. Ancak ne zaman çıkacağı konusunda net bir açıklama yapılmamıştı. Ama dün akşam beklenen o büyük haber geldi...

CD PROJEKT RED menajeri olan Radek Grabowski, Witcher 3 için yeni nesil güncellemenin 2021 yılının ikinci yarısında geleceğini Twitter hesabından duyurdu. Oyuncular bu habere oldukça sevinirken, bazı kesim tarafından da Grabowski'nin net bir tarih vermemesi yüzünden eleştirildi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca, Witcher 3'ün içinde yer alan ve oldukça ilgi gören Gwent'in de geliştirileceğinin haberini verdi.

Yeni Nesil Güncelleme PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S ve PC platformlarında oynanabilecek.

Ek olarak, oyuna sahip olan kullanıcılar ücretsiz bir şekilde yeni nesil güncellemeye sahip olabilecek. Oyunun indirimli fiyatı oldukça ucuz olduğundan dolayı herkesin şimdiden almasını öneriyorum. Güncelleme geldiğinde sırf Toussaint'ın, Kaer Morhen'in manzaraları yüzünden oyuna uzun süre sonra tekrar başlayabilirim 😌
 
Ben de bir sürpriz olacağını düşünüyorum. Yoksa düşündüm düşündüm yok, aklıma bir şey gelmiyor Monster Slayer ile alakalı. Bakalım, yine de büyük beklentilere girmeyelim.
Belki güzel bir yan görev getirirler, kabare uzunluğunda bir şey olsa tadından yenmezdi. Ek paket beklentimiz zaten yok hocam, minik bir güzellik bekliyorum sadece CDPR’den :)
 
Belki güzel bir yan görev getirirler, kabare uzunluğunda bir şey olsa tadından yenmezdi. Ek paket beklentimiz zaten yok hocam, minik bir güzellik bekliyorum sadece CDPR’den :)
Bir ek paket olmayacağı kesin. Ancak dediğin gibi bir veya birkaç görev eklentisi olabilir. Hoş da olur aslında, biraz farklılık görürüz :)
 
@ArchBtw

Kendi oyunu olduğunu biliyorum. Ancak CD Projekt, bu tarz bir projeyi hiç yapmamış bir firma. Ve Cyberpunk 2077 sınavında da bilmedikleri bir iş için amatör kalabildiklerini belli ettiler. Rockstar bile Red Dead Redemption'ın Remake'ni yapmıyor. Remastered daha standart bir işlemdir ama Remake ayrı bir mesai ister.
 

Geri
Yukarı