Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 12 Eylül 2020 #1 Az önce oyunu bitirdim ve şu an DLC'ler yok, Yeni Oyun+ ile farklı seçimlerle tekrar bitirsem DLC'leri aldığımda hangisinden devam eder?
Az önce oyunu bitirdim ve şu an DLC'ler yok, Yeni Oyun+ ile farklı seçimlerle tekrar bitirsem DLC'leri aldığımda hangisinden devam eder?
Akhun Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #2 DLC'ler bambaşka oyun zaten DLC'ler bitmeden oyunu bitirdim demeyin. Artı 0 Eksi
Mazotçu Megapat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 962 Çözümler 1 Yer Ankara 12 Eylül 2020 #3 Bildiğim kadarıyla DLC oynamayan oyuncular için yapılmış bir seçenek oyun+ seçeneği. Direk o şekilde başlarsanız sizi belirli bir seviye ve eşyalarla ana hikayesi bitmiş bir şekilde oyuna başlatıyor şeklinde biliyorum. Artı 0 Eksi
Bildiğim kadarıyla DLC oynamayan oyuncular için yapılmış bir seçenek oyun+ seçeneği. Direk o şekilde başlarsanız sizi belirli bir seviye ve eşyalarla ana hikayesi bitmiş bir şekilde oyuna başlatıyor şeklinde biliyorum.
Nomoreslow Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 294 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 12 Eylül 2020 #4 O ek paketlerin harika hikayeleri var haberin olsun, çok şey kaçırıyorsun. Artı 0 Eksi
KS KS Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 13 Eylül 2020 #5 Akhun dedi: DLC'ler bambaşka oyun zaten DLC'ler bitmeden oyunu bitirdim demeyin. Genişletmek için tıkla... DLC'ler ana hikayeden etkilenmiyor mu? Artı 0 Eksi
Akhun dedi: DLC'ler bambaşka oyun zaten DLC'ler bitmeden oyunu bitirdim demeyin. Genişletmek için tıkla... DLC'ler ana hikayeden etkilenmiyor mu?