oyans Femtopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #1 Benim DLC içinde aldığım bir ev var mesela ev duruyor mu çünkü duvarda asılı kılıçlarım falan var ve Zula'daki eşyalar orada kalıyor mu? Seviyem yerinde envanterim yerinde duruyor mu yeni oyun+ yaparsam?
Benim DLC içinde aldığım bir ev var mesela ev duruyor mu çünkü duvarda asılı kılıçlarım falan var ve Zula'daki eşyalar orada kalıyor mu? Seviyem yerinde envanterim yerinde duruyor mu yeni oyun+ yaparsam?
6 61340 Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 1.808 Çözümler 20 8 Mart 2022 #2 Karakterinle oyuna baştan başlıyorsun her şeyin kalıyor envanter ve skillerin oyun bir kat daha zor oluyor ve level sınırı yükseliyor. Ev felan durmuyor sadece karakter ve özelliklerin itemlerin durur. Artı 0 Eksi
Karakterinle oyuna baştan başlıyorsun her şeyin kalıyor envanter ve skillerin oyun bir kat daha zor oluyor ve level sınırı yükseliyor. Ev felan durmuyor sadece karakter ve özelliklerin itemlerin durur.
KS KS oyans Femtopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #3 Silinen üye dedi: Karakterinle oyuna baştan başlıyorsun her şeyin kalıyor envanter ve skillerin oyun bir kat daha zor oluyor ve level sınırı yükseliyor. Ev falan durmuyor sadece karakter ve özelliklerin itemlerin durur. Genişletmek için tıkla... Sence verdiği zevk değişirmi yani en baştanmı oynamak iyidir yoksa yeni oyun+ denilen şey mi? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Karakterinle oyuna baştan başlıyorsun her şeyin kalıyor envanter ve skillerin oyun bir kat daha zor oluyor ve level sınırı yükseliyor. Ev falan durmuyor sadece karakter ve özelliklerin itemlerin durur. Genişletmek için tıkla... Sence verdiği zevk değişirmi yani en baştanmı oynamak iyidir yoksa yeni oyun+ denilen şey mi?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #4 oyans dedi: Sence verdiği zevk değişirmi yani en baştanmı oynamak iyidir yoksa yeni oyun+ denilen şey mi? Genişletmek için tıkla... Bence Witcher 3 tekrar başlamaya değen bir oyun. 7 kez bitirdim. New Game+ sayesinde envanterimi korudum ve en baştan kasmak zorunda kalmadım. Artı 0 Eksi
oyans dedi: Sence verdiği zevk değişirmi yani en baştanmı oynamak iyidir yoksa yeni oyun+ denilen şey mi? Genişletmek için tıkla... Bence Witcher 3 tekrar başlamaya değen bir oyun. 7 kez bitirdim. New Game+ sayesinde envanterimi korudum ve en baştan kasmak zorunda kalmadım.
6 61340 Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 1.808 Çözümler 20 8 Mart 2022 #5 oyans dedi: Sence verdiği zevk değişirmi yani en baştanmı oynamak iyidir yoksa yeni oyun+ denilen şey mi? Genişletmek için tıkla... Sana kalmış. Artı 0 Eksi
oyans dedi: Sence verdiği zevk değişirmi yani en baştanmı oynamak iyidir yoksa yeni oyun+ denilen şey mi? Genişletmek için tıkla... Sana kalmış.