mynameisbugra Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #1 Şöyle bir seçenek çıktı karşıma oyun bitti mi bitmedi mi ne yapayım? Çok kararsız kaldım. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri ....JPG 74,7 KB · Görüntüleme: 119 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2021
Şöyle bir seçenek çıktı karşıma oyun bitti mi bitmedi mi ne yapayım? Çok kararsız kaldım. Yardımcı olur musunuz?
KS KS mynameisbugra Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #11 Stebph dedi: Multi Companion Mod Spawn as many companions as you want!Companions spawn throughout the world once you've finished the game. Ask them to follow you! www.nexusmods.com Bu sanırsam hocam, oyunumda kurulu değil. Companion mod olarak aratırsanız karşınıza bir sürü çıkacaktır zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam bunda toplu geziyoruz galiba Şu an işin piri sizsiniz bana hangi yoldan gitmeyi tavsiye edersiniz? Çünkü oyun bitince baya boşluk içinde kaldım Artı 0 Eksi
Stebph dedi: Multi Companion Mod Spawn as many companions as you want!Companions spawn throughout the world once you've finished the game. Ask them to follow you! www.nexusmods.com Bu sanırsam hocam, oyunumda kurulu değil. Companion mod olarak aratırsanız karşınıza bir sürü çıkacaktır zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam bunda toplu geziyoruz galiba Şu an işin piri sizsiniz bana hangi yoldan gitmeyi tavsiye edersiniz? Çünkü oyun bitince baya boşluk içinde kaldım
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 6 Şubat 2021 #12 mynameisbugra dedi: Hocam bunda toplu geziyoruz galiba Şu an işin piri sizsiniz bana hangi yoldan gitmeyi tavsiye edersiniz? Çünkü oyun bitince baya boşluk içinde kaldım Genişletmek için tıkla... Yol derken neyden bahsediyorsunuz hocam? Triss-Yennefer seçimi mi yoksa farklı bir şey mi? Tam anlamadım sorunuzu. Artı 0 Eksi
mynameisbugra dedi: Hocam bunda toplu geziyoruz galiba Şu an işin piri sizsiniz bana hangi yoldan gitmeyi tavsiye edersiniz? Çünkü oyun bitince baya boşluk içinde kaldım Genişletmek için tıkla... Yol derken neyden bahsediyorsunuz hocam? Triss-Yennefer seçimi mi yoksa farklı bir şey mi? Tam anlamadım sorunuzu.
KS KS mynameisbugra Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #13 Stebph dedi: Yol derken neyden bahsediyorsunuz hocam? Triss-Yennefer seçimi mi yoksa farklı bir şey mi? Tam anlamadım sorunuzu. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle Artı 0 Eksi
Stebph dedi: Yol derken neyden bahsediyorsunuz hocam? Triss-Yennefer seçimi mi yoksa farklı bir şey mi? Tam anlamadım sorunuzu. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 21 Şubat 2021 #14 mynameisbugra dedi: Aynen öyle Genişletmek için tıkla... Genelde Triss seçerim ben. Daha hoş bir karakter gözümde. Artı 0 Eksi
mynameisbugra dedi: Aynen öyle Genişletmek için tıkla... Genelde Triss seçerim ben. Daha hoş bir karakter gözümde.