Çözüldü Sürprizbozan Witcher 3 Yenn ve Tris seçimi değiştirilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

univac

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ikinci oynayışım ve şu an oyunda 50.saatim. Yalıçapkını bölümünde yine yatağa bağlayıp gittiler. Bir seçim şansım olur diye düşünmüştüm. Yen ya da Triss'i oyun başlarında mı seçtim ben şimdi? Çok şaşkınım, bu sefer Yenn'i seçmek istiyordum ama yine ilk oyundaki gibi oldu😭

Çözüm
Dönüp de düzeltebileceğiniz bi' kaydınız olduğunu sanmıyorum. Triss mevzusu taaa Novigrad, yani 10 - 20 seviyelik kısımlarda, Yen mevzusu da teee Skellige, yani 20 küsür seviyelik kısımlarda kalıyor.
Yapabileceğiniz çok bi' şey yok kısacası, neredeyse oyunun sonuna gelmişsiniz.

Olur da uğraşmak isterseniz ve malum görevin görev listenizde olmadığı bi' kaydınız varsa aşağıdaki yöntemi bi' deneyebilirsiniz. Sanırım en geç "Final Preperations" (Son Hazırlıklar) görevi öncesinde bu olayı yapabiliyordunuz.
The Witcher 3/bin/config/base dizinindeki "general" .ini dosyasını açın, [General] yazısının altına DBGConsoleOn=true yazıp kaydedin, çıkın. Oyun içinde tilde tuşuyla konsol penceresini açıp...

Yennefer'ı istiyorsanız sırasıyla removefact(q309_triss_lover), removefact(q309_triss_stayed), addfact(sq202_yen_girlfriend), addfact(q208_yen_lover) komutlarını,
Triss'i istiyorsanız removefact(sq202_yen_girlfriend), removefact(q208_yen_lover), addfact(q309_triss_lover), addfact(q309_triss_stayed) komutlarını girin.
@univac

Onun dışında 3. bi' oynayışınız olursa Triss için A Matter of Life and Death (Ölüm Kalım Meselesi) görevinde Triss'i öpmeniz, Now or Never (Ya Şimdi Ya Asla)'da da sondaki liman kısmında "Benimle kal" ve "Seni seviyorum" diyaloglarını seçmeniz lazım. Bi' deniz feneri sahnesi yaşarsanız olmuş demektir...
Yen için Skellige'de Last Wish (Son Dilek) yan görevi sonunda "Ben de hala seni seviyorum." demeniz yeterli.

Bu sefer ikisini de yapmadığınız sürece 3. bi' defa zincirlenmezsiniz...
İkisine de yürürsen öyle olur. Triss'e soğuk davran, hafızanı kaybettiğini söyle falan yennle her fırsatta birlikte olacaksın sonra devamı geliyor zaten.

Dönüp de düzeltebileceğiniz bi' kaydınız olduğunu sanmıyorum. Triss mevzusu taaa Novigrad, yani 10 - 20 seviyelik kısımlarda, Yen mevzusu da teee Skellige, yani 20 küsür seviyelik kısımlarda kalıyor.
Yapabileceğiniz çok bi' şey yok kısacası, neredeyse oyunun sonuna gelmişsiniz.

Olur da uğraşmak isterseniz ve malum görevin görev listenizde olmadığı bi' kaydınız varsa aşağıdaki yöntemi bi' deneyebilirsiniz. Sanırım en geç "Final Preperations" (Son Hazırlıklar) görevi öncesinde bu olayı yapabiliyordunuz.
The Witcher 3/bin/config/base dizinindeki "general" .ini dosyasını açın, [General] yazısının altına DBGConsoleOn=true yazıp kaydedin, çıkın. Oyun içinde tilde tuşuyla konsol penceresini açıp...

Yennefer'ı istiyorsanız sırasıyla removefact(q309_triss_lover), removefact(q309_triss_stayed), addfact(sq202_yen_girlfriend), addfact(q208_yen_lover) komutlarını,
Triss'i istiyorsanız removefact(sq202_yen_girlfriend), removefact(q208_yen_lover), addfact(q309_triss_lover), addfact(q309_triss_stayed) komutlarını girin.
@univac

Onun dışında 3. bi' oynayışınız olursa Triss için A Matter of Life and Death (Ölüm Kalım Meselesi) görevinde Triss'i öpmeniz, Now or Never (Ya Şimdi Ya Asla)'da da sondaki liman kısmında "Benimle kal" ve "Seni seviyorum" diyaloglarını seçmeniz lazım. Bi' deniz feneri sahnesi yaşarsanız olmuş demektir...
Yen için Skellige'de Last Wish (Son Dilek) yan görevi sonunda "Ben de hala seni seviyorum." demeniz yeterli.

Bu sefer ikisini de yapmadığınız sürece 3. bi' defa zincirlenmezsiniz...

Son düzenleme:
Çözüm
Üçüncü oynayışımda umarım farklı bir son olur. Tüm tadım kaçtı.

@Teyrn hocam dediğiniz gibi yaptım yenn ile devam etme komutlarını girdim. Triss ile odadan çıktıktan sonra Yennefer geralta git uyu demedi. Bundan sonra Geralt'ı yatağa bağlamazlar değil mi?

Son düzenleme:
Dönüp komutları yazdığınız kayıt oyunun neresindeydi ki? Dediğim gibi oyunun Sis Adası/Ciri'yi bulduktan biraz sonraki "Final Preperations" (Son Hazırlıklar) görevi öncesindeyse olmuş olması lazım.
@univac
Komutların işe yaraması için görevin Sahire Locası'yla görüşme kısmı öncesine kadar girilmiş olması gerekiyordu sanırım. Yine de siz oyunun o kısmına tekrar gelip, olmuş mu diye kendiniz görmeden bi' şey söylemek biraz zor, benim bizzat denediğim bi' mevzu değil...

Hocam oyunu bitirdim, Ciri hayatta ve Witcher oldu. Handa yenn ile buluşacağımı sanıyordum fakat Ciri ile buluştum. Biraz baktım yenn veya Triss DLC'de gözüküyormuş. DLC'ye başlamadan Yenn'i seçtiğimi nasıl kesin emin olabilirim?

Ciri hayatta ve Witcher oldu. Handa Yen ile buluşacağımı sanıyordum fakat Ciri ile buluştum.
Oyun sonunda (tek sahneliğine de olsa) manitanın da olduğu tek son, İmparatoriçe sonu. Sizin açınızdan yanlış bi' şey yok.
@univac
Biraz baktım, DLC'ye başlamadan Yen'i seçtiğimden nasıl kesin emin olabilirim?
Ana hikayedeki "İnce Buz Üzerinde" (On Thin Ice) görevinin başlarında, çadırda Yen konuşmaya geldiyse mevzunun olmuş olması lazım. Blood and Wine'ın sonunda denk gelirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı