Daha fazla
Kafasında çip midir nedir olmasa daha iyi olabilir sanki.
Hocam Netflix'in yayınladığı kıta haritasına göre Geralt 1160, Yennefer 1192 yılında doğmuş. Witcher 3 hangi yılda geçiyorsa ona göre çıkarım yapılabilir.Orayı bilmiyorum fakat 100 yaşında olamaz diye düşünüyorum hocam ben. Oyunda yarım asırdır yollarda olan bir karakterin 100 yaşında olması mantıklı değil. Fakat hikâyenin geçtiği zamanlarda yani kitaplarda evet, olabilir.
Oyunu düşünmeyin hiçbir zaman. Kitapta anlatıldığı tipleri bu şekilde karakterlerin;
(Soldaki geralt)
Eki Görüntüle 772689
(Geralt ve regis)
Eki Görüntüle 772690
(Yennefer ve ciri)
Eki Görüntüle 772693
(Uzun saçlı paltolu Triss)
Eki Görüntüle 772695
Ama güzellik bakımından fazla abartı. Ekranı ısırırım diyen arkadaş meselaKanka Judy'i abartma sebebi onunla her şeyi yapabilecek olmamız.
Armut yemesinden tut, tehlikeli göreve kadar.
Aha bak buna katılırım işte. Shani de iyi.Sasha ve Shani.
Katılıyorum. Yine de güzel beh.Ama güzellik bakımından fazla abartı.
Kitapta 200 var mı bilmem ama oyunda yaklaşık bir 200 yıl yaşamıştır diye düşünüyorum.200 olması imkansız.
Kanka Judy'i abartma sebebi onunla her şeyi yapabilecek olmamız.
Armut yemesinden tut, tehlikeli göreve kadar.
Hocam Netflix'e hiç bulaşmayın siz. Triss'i o hale getiren bir kuruluşun hikaye hakkında doğru birşeyler bilmesi çok zor, Triss'i geçtim Fringilla Vigo'ya baksanıza. Üstelik Yennefer Geralt'dan daha yaşlı burası düz hikayede var zaten.Hocam Netflix'in yayınladığı kıta haritasına göre Geralt 1160, Yennefer 1192 yılında doğmuş. Witcher 3 hangi yılda geçiyorsa ona göre çıkarım yapılabilir.
Şaka yapıyorsan ölürsün! Şu an heyecanlandım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.