Witcher 3 Yennefer vs. Triss

Ben geçenlerde bir Witcher Discord grubu keşfetmiştim. Link paylaşmak serbestse atayım hep beraber katılalım isterseniz. Çok kalabalık olmasın derseniz grup açarsanız seve seve gelirim.
Aramızda olması yasak değilse benim için daha uygundur hocam. Biliyorsunuz her topluluk böyle değil bazı Witcher fanları romance seçenekleri hakkında tartışırken veya fikir ayrılığının olduğu konularda gerçekten çok toxic olabiliyorlar. Buda tartışmanın kalitesini ve anlamını bitiriyor zevk alamıyorsun tartışmadan.

26 sayfa olmuş hey mübarek ben de böyle Witcher konularını çok seviyorum. Yarın da böyle bir konu açmayı düşünüyorum fakat yarın her yer Cyberpunk dolacak benim sistem yetmez fakat netten de izlemicem Witcher 3'de olduğu gibi ileride oynarım artık. Ama oynayamayacak olsam bile tepkileri puanları sohbetleri merak ediyorum. Bence patlamayacak oyun GTA 5 de ilk çıktığında da bir sürü glitch bug bulunuyordu bu sorunlar da illaki düzeltilecektir. Fakat inşallah optimizasyon iyi olur.

Yennefer bence ne kadar toxic olsa kendini düşünsede o çünkü o iyi biridir.Kitapları okuyanların çoğu böyle söylüyor genelde.Witcher serisini okumanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…