Witcher 3 Yennefer vs. Triss

Hem ondan hem de bana daha çekici güzel geldi yen. Daha sert ve geralt ile diyalogları daha çok keyif verdi. Forumda da denildiği gibi Triss ile eğlenirim yen ile evlenirim.
Yen ile evlenme işi pek gerçekleşmez gibi geliyor bana, kitaplarda beraber yaşamayı denediler yapamadılar. Pek stabil bir ilişkileri olmuyor Yen Geralt ikilisinin. Uzun soluklu bir ilişki için Triss derdim ben 🙂

Yen ile evlenme işi pek gerçekleşmez gibi geliyor bana, kitaplarda beraber yaşamayı denediler yapamadılar. Pek stabil bir ilişkileri olmuyor yen geralt ikilisinin. Uzun soluklu bir ilişki için Triss derdim ben 🙂

Hocam yen ile evlenirim derken onunla yola çıkmayı isterim anlamında zaten evlenme işi falan yaş yani ama uzun ve sıkıcı bir ilişki olacağına kısa ve zevkli olsun daha iyi. Hem geralt yen i daha çok seviyor Triss geralt a çok büyük onu sahiplenme ile bakıyor ne derse yapıyor kararını falan sorgulamıyor Triss bana çok çocuksu geliyor. Oyundan bahsediyorum tabii kitaplar hakkında bir bilgim yok.

Hocam yen ile evlenirim derken onunla yola çıkmayı isterim anlamında zaten evlenme işi falan yaş yani ama uzun ve sıkıcı bir ilişki olacağına kısa ve zevkli olsun daha iyi. Hem geralt yen i daha çok seviyor Triss geralt a çok büyük onu sahiplenme ile bakıyor ne derse yapıyor kararını falan sorgulamıyor Triss bana çok çocuksu geliyor. Oyundan bahsediyorum tabii kitaplar hakkında bir bilgim yok.
Gerisi kişisel tercih hocam zaten. Ben çocuksuluğunu bir artı olarak sayarım siz eksi. Yen'in soğukluğunu sevmiyorum bende mesela, siz de onu seviyor olabilirsiniz, saygı duyarım.

Gerisi kişisel tercih hocam zaten. Ben çocuksuluğunu bir artı olarak sayarım siz eksi. Yen'in soğukluğunu sevmiyorum bende mesela, siz de onu seviyor olabilirsiniz, saygı duyarım.

Kesinlikle hocam yapımcı firma da taş gibi 2 tane bayan karakter koymuş isteyen istediğini seçer. Benim biraz da siyah renge bir ilgim var bu yüzden de yen biraz ağır basıyor ama öncelikle karakteri hoşuma gidiyor. Kendimi geraltın yerine koysam da öyle kendi yerime oynasam da. Ama kişisel tercihdir tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz.

O değil de şey sorucam ben Triss'e seni seviyorum dedim sevgili falan olduk işte geralt abimiz işi pişirdi falan şu anda Yennefer'la olan görevleri yapıyorum cini bulduk bozdurduk büyüyü, İki seçenek çıktı artık sana karşı birşey hissetmiyorum veya seni seviyorum diye ben seni seviyorum dersem ikisiylede sevgilimi olmuş oluyorum? İkisiylede sevgili olunca beni bekleyen sonu biliyorum da :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı