Witcher 3 Yennefer'ın tribi

Dadesutan

Hectopat
Yer
Tokyo-3
Daha fazla  
Meslek
Kara kılıç Ustası
Oyunu bir kez sap, bir kez Yennefer'la bitirdim. Şimdi de Triss ile ilerliyorum. Ama Yennefer'ın tribine dayanılmıyor be.
Kaer Morhen'de Yennefer'ın üzerine fazla giderseniz sizi portala atıyor. Bir de umanın kustuğu sahnede eskel seni yemem falan diyor ya aşırı gıcığıma gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yennefer güzelliğinin farkında ve bunu kullanıyor. Triss'e göre daha sert bir mizaca, kendini daha çok düşünen bir karaktere sahip. Bütün gözler onun üzerinde. Zaten büyük bir güce sahip. Egosu normal. Zaten sevdi mi çok seviyor hatun. Gözleri, kokusu yeter. Eskiden Triss'ciydim. Artık Yen'ciyim. Çok daha mutluyum, Triss gözümü boyamış resmen.

Skellige'de çektiğim güzel mi güzel bir fotoğrafı da ekleyeyim.
292030_screenshots_20210117193030_1.jpg

Son düzenleme:
Kendisini sevmem, nefret ederim. Kitaplarda da oyunlarda da neredeyse karakteri gelişmiyor hocam. 100'lü yaşlarında ama pek olgunlaşamamış bir ablamız benim gözümde. Bu arada Triss'in sonu yeter. İki ev bir evden iyidir sonuçta değil mi? Düz mantık :D

Oyunu bir kez Triss ile bir kez Yennefer ile bitirdim. Pek karar veremesemde Triss daha cazip geliyor.

Kendisini sevmem, nefret ederim. Kitaplarda da oyunlarda da neredeyse karakteri gelişmiyor hocam. 100'lü yaşlarında ama pek olgunlaşamamış bir ablamız benim gözümde.
Ben de pek sevmiyorum, oyunlarda da olmasa daha iyiydi sanki. Ancak o olmadan da Vahşi Av hikayesinin bir parçası eksik kalıyor.
Arkadaş kokusunu nerden kokladın ? 😀 (!)
Leylak ve bektaşi üzümü :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı