Witcher 3 yerine oyun önerisi

  • Konuyu başlatan c34t
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 239
  • Görüntüleme 12B
Evet, Valhalla da öyle Witcher 3 but better misali.
Valhalla, Odyssey daha iyi kısmı tartışılır ama tartışılamayacak şeyi sana söyleyeyim: Withcer'ın iyi bir oyun olduğu. Kendi ülkesinde bile kimsenin takmadığı bir şirketi bir anda herkesin gözüne sokan oyun. Devlet başkanına hediye edilen oyun. Cyberpunk'a rekor üstüne rekor kırdırtan oyun Witcher 3. Sevmeyebilirsin, eyvallah hiç sorun değil ama oyunun başarılı olduğunu kabul etmelisin.
 
Valhalla, Odyssey daha iyi kısmı tartışılır ama tartışılamayacak şeyi sana söyleyeyim: Withcer'ın iyi bir oyun olduğu. Kendi ülkesinde bile kimsenin takmadığı bir şirketi bir anda herkesin gözüne sokan oyun. Devlet başkanına hediye edilen oyun. Cyberpunk'a rekor üstüne rekor kırdırtan oyun Witcher 3. Sevmeyebilirsin, eyvallah hiç sorun değil ama oyunun başarılı olduğunu kabul etmelisin.
Ben buna hayır demedim ki, DLC'lerin sanat eseri seviyesinde olduğunu ve ana oyundan daha iyi olduklarını da söyledim.
 
Teşekkür ederim. Açıkçası DLC'lerden sonra direkt ona başlamak isityorum. Oyundan sıkılma ihtimalime karşı olarak araya kısa senaryolu sağlam bir oyun arıyordum ki burası curcunaya döndü. RDR 2 incelemelerini okudum ve kendimi bunca yıla rağmen spoilerden korumayı başardım. Fakat çok kapsamlı ve uzun bir oyun olduğu için sonraya bırakmak durumundayım. RDR 2 taze ve Rockstar gibi bir firmanın elinden korkunç bir bütçeyle çıkmış bir oyun ister istemez insan daha iyi diyebilir elbette fakat benim Witcher'ı sevmemin sebebi oynanışından ziyade evreni, karakter işleyişi, griliği kısacası Witcher'ı bugünlere taşıyan her şeyi. Bunca zaman oynamadıysam önceliklerim ve imkansızlıklarım olduğu içindi ama dediğim gibi keşke öğrencilik zamanımda işe girip çalışıp bir oyun PC'si toplasaydım diyorum.

Witcher 3 gibi bir yan görev kalitesi var ve karakterler cidden çok iyi bütün karakterlerin altı doldurulmuş yani Witcher 3 çok seven biriysen oyna derim ve hikaye cidden çok uzun ama çok doyurucu bir hikaye var, karakter gelişimleri bence çok iyi işlenmiş yani kesin oynayın derim.
 
Ana oyunu nasıl 170 saatte bitirebiliyorsunuz ya? Ben yan görevler dahil olmak üzere 45 saatte bitirdim sadece kontrat yapmadım. Ayrıca Hearts of Stone DLC'si bayağı iyidir.
 
Hayır bizde oynadık Witcher 3'ü tamam güzel oyun ama övüldüğü kadar da değil. Övdüğünüz kısımlar neler söyler misiniz? Ben gayette sıkıldım yani oynarken. Tamam hikayesi güzel evreni gayet genişte Geralt'ın odundan farkı yok. At desen aynı kontroller berbat. At üstünde combat aynı şekilde berbat. Oyun sadece kaç vur üzerine kurulu. Oyunda bir sürü glitch var. Bir yerden bir yere giderken çalan müzikler 20.saatin ardından o kadar rahatsız etmeye başladı ki kulaklığı çıkarıyordum. Müzikler güzel ancak o kadar çabuk tekrara düşüyor ki bunaldım cidden.
Geralt odundan farksız mı 😄😄😄😄 adam mutasyona uğramış bir yaratık ve adı üstünde bi witcher 😄😄 pandemi de sırasıyla odyseyy rdr2 ve en son 4.kez witcherı birirmiş biriyim böyle bi oyun tekrardan gelmez oyun olarakta biraz eski ama Metal gear solid v önerebilirim iyi forumlar
 
Ben de katılıyorum Odyssey çok daha iyi bir oyun. Witcher beni 30.saatin sonunda baymıştı devam edememiştim hatta bana kalırsa gereğinden fazla abartılan bir oyun. Kötü oyun demiyorum ama gereğinden çok fazla abartılıyor bana göre. Odyssey çok daha iyi.we
Bence witcher daha iyi ama zevkler ve renkler tartışılmaz
 
Enis kirazoğlu yüzünden sanırım.

Evet hocam tüm dünyaya enis kirazoğlu sevdirdi.
Arkadaşlar cidden Witcher 3 ve Odyssey mi bir tanesi her sene çıkan standart AC oyunu diğeri ise şaheser. Bunun dışında adam oyun önerisi istemişsiniz oyundan sıkıldığınızı falan anlatmışsınız. Sizin Witcher 3'ten sıkıldığınızı dinlemek istemez adam oyun önerisi istiyor.
 
Aşırı overrated o övgüleri bence DLC'leri hak ediyor, HOS DLC'si sanat eseri seviyesinde.
AC Odyssey varken gidip W3'e bakmam açıkçası combatı çekilmez. İki kez bitirdim o yetti.
Klasik yan görev oynamayan oyuncu kitlesi. Witcher 3 size mükemmel bir combat sistemi sunmaz ama birbirinden sürükleyici yan hikayeler ve witcher kontratlari sunar ve Blood and Wine, HoStan iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı