Witcher 3 yüksek GPU kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10

Bonarieta

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,
Witcher 3 oynuyorum ve oynarken görev yöneticisinden baktığımda GPU kullanımı %40 GPU kullanımı %0. çok garip geldi. V-Sync açık değil FPS sınırlaması da yok. Fanlarım 5500-5200 RPM dönüyor ve CPU sıcaklığı 78-85 arası, GPU ise 71-72 derece. Yapabilecek bir şey var mı? %0 GPU kullanımı çok garip.

Not: Ayarlar medium- High arasında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alt+Tab attığınızda kullanım düşer. Bende de %0 oluyor. Oyunda iken MSI Aterburner ile baktığımda %99-%100 oluyor kullanım genellikle.

Sisteminizi masaüstü sandım pardon, işlemci sıcaklığı laptopa göre normal ekran kartı da öyle. Grafik ayarlarını dengeli yapmışsınız. Drop yiyorsun yani RAM kaynaklı veya arka planda AV yüklü ise tarama yapıyor olabilir kontrol edin.

Sisteminizi masaüstü sandım pardon, işlemci sıcaklığı laptopa göre normal ekran kartı da öyle. Grafik ayarlarını dengeli yapmışsınız. Drop yiyorsun yani RAM kaynaklı veya arka planda av yüklü ise tarama yapıyor olabilir kontrol edin.

Yok drop yemiyorum RAM 16 GB zaten fazlasıyla yeterli. Ben %0 olmasına şaşırmıştım da o yüzden sordum. Teşekkürler.

Muhtemelen Nvidia hairworks açık,kapatın açıksa performans uçacak :)
Msi afterburnerda ayarlar ekran istatistiği seçme bölümünde harici gpu değil dahili gpuyu seçmişsinizdir. Oyun da harici kullandığı için 0 gözüküyordur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı