Witcher 3'de berbatçık bölümü geçilmiyor

Yrden büyüsü kullanman gerek hayaletlere karşı, bomba yapmana gerek yok.

Ayrıca "şişko adam" dediğin kişi ne yapabilir ki :D gariban işte, witcher olan sensin. Canavarlara karşı koruma sağlamanı bekliyor senden, ellerinde de bebek boyutunda ve görünümünde bir canavar varken.

Son düzenleme:
Berbatçık için sürekli olarak Axii işaretini kullanman gerekiyor dostum ve vur kaç yapmaya dikkat et Axii kullanarak çok rahat geçersin
Hayaletlere damage atabilmek için de arkadaşın dediği gibi Yrden kullanman gerek Yrden kullanarak hayaletleri yok ettikten sonra sürekli Axii kullanıp berbatçığa atak yap ve bunu öldürene kadar tekrarla

Yrden büyüsü kullanman gerek hayaletlere karşı, bomba yapmana gerek yok. Ayrıca "şişko adam" dediğin kişi ne yapabilir ki :D gariban işte, witcher olan sensin. Canavarlara karşı korumanı istiyor seni.
Yrden’in düz heyulalar karşısında çok da etkili olmadığını hatırlıyorum hocam. Quen daha iyi olacaktır bence, ama bir sorun daha var. Düz heyulalar üst üste dönerek 2 atak yapıyor. Bu da Quen yeteneği güçlü değilse ilk atakta patlamasına yol açar. En basit yöntem “Alt” ile küçük dodge atmak gibi duruyor.

Yrden’in düz heyulalar karşısında çok da etkili olmadığını hatırlıyorum hocam. Quen daha iyi olacaktır bence, ama bir sorun daha var. Düz heyulalar üst üste dönerek 2 atak yapıyor. Bu da Quen yeteneği güçlü değilse ilk atakta patlamasına yol açar. En basit yöntem “Alt” ile küçük dodge atmak gibi duruyor.
Evet, düz heyulalar karşısında çok etkili değil, heyulaların dönerek hasar vurma hareketleri çok sıkıntı, özellikle grup halindelerse. O hareketten kaçınmak gerek.

Ben sağa sola saldırarak geçmiştim. Berbatçık sinirlenince uyutuyorum, heyulalar saldırınca Yrden açıp bam güm vuruyorum.

Çok itici bir tipi var berbatçığın. :(

Yrden büyüsü kullanman gerek hayaletlere karşı, bomba yapmana gerek yok.

Ayrıca "şişko adam" dediğin kişi ne yapabilir ki :D gariban işte, Witcher olan sensin. Canavarlara karşı koruma sağlamanı bekliyor senden, ellerinde de bebek boyutunda ve görünümünde bir canavar varken.

Gariban dediğin kişinin kalesi var.

Büyüyü hangi tuş ile kullanıyoruz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı