Sürprizbozan Witcher 3'de Sevgili Nasıl Yapılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaanxmia

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunu bitirdim oyun sonuna kadar Triss'e hiç yakınlaşmadım, hep Yennefer'e yakınlaştım fakat oyun sonunda ne yazık ki kötü son oldu. Ben de seçtiğim kararlara bakarsak olmaması gerekiyor, Ciri öldü ben kurt adamı gördüm. Son koca karıyı öldürdükten sonra Kaer Morhen'de doğdum ancak ne Yennefer ne Triss ortada yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yennefer bir ara; herşey bittiğinde benimle beraber uzak bir yerde başbaşa sade bir yaşam ister misiniz? Benzeri bir soru soruyordu ona olumlu cevap vermiştim. Gerçekten de herşey bittiğinde öyle oldu.

5 6 tane seçim var onları doğru verirsen iyi son oluyor aslında. Seçtiğin kararlara bakarsaktan kastın ne ki?
Bak verdiğim kararlar bunlar ciriyi imparatora götürmedim skjallim mezarina beraber gittik imlerithi beraber kestik destek çıktım yennefer meselesine gelirsek cin görevinde hislerim degismedi dedim trissle hiç yakinlasmadim yani elveda dedim opusmedim

Yennefer bir ara; herşey bittiğinde benimle beraber uzak bir yerde başbaşa sade bir yaşam ister misiniz? Benzeri bir soru soruyordu ona olumlu cevap vermiştim. Gerçekten de herşey bittiğinde öyle oldu.
Bende olabilir dedim hatta alabileceğim en iyi yanıtı aldım dedi bana

Bak verdiğim kararlar bunlar ciriyi imparatora götürmedim skjallim mezarina beraber gittik imlerithi beraber kestik destek çıktım yennefer meselesine gelirsek cin görevinde hislerim degismedi dedim trissle hiç yakinlasmadim yani elveda dedim opusmedim

Bende olabilir dedim hatta alabileceğim en iyi yanıtı aldım dedi bana

Bende hatırladığım kadarıyla bu kararları vermiştim. İlginç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı