Anlaşılan hem ana hikaye, hem de ek paket istediğiniz gibi bitmemiş. Şunu ekleyeyim ne Ciri, ne de Geralt ölüyor. Ciri, Dünya'yı kurtarmaya gittiğinde geri dönmüyor fakat ölüp ölmediği de bilinmiyor. Oyunda iyi sona ulaşmak için Ciri'nin suyuna gitmemiz gerekiyor. Yani Geralt, Ciri'ye bir baba gibi değil de kanka gibi davranması gerekiyor. Böylece mutlu sona ulaşılıyor. Triss ve Yen'in sizi terk etmesine üzüldüm. Sap gibi kalmışsınız ortada 
 Ayrıca Blood&Wine ek paketini maalesef ben de kötü sonla bitirdim. Fakat o ek pakette iyi son olmadığı için çok da üzülmedim. Dilerseniz oyuna yeniden başlayıp, bu sefer daha doğru seçimler yapıp mutlu sonlara ulaşabilirsiniz.
Kısaca Yen veya Triss'i oyuna yeniden başlayarak veya eski kayıt dosyalarınızı yükleyip, oradan doğru seçimler yaparak elde edebilirsiniz. Ciri ve Geralt'a da üzülmeyin. Ciri şuan hem kitabın hem de oyunun ana karakteri. Daha çok göreceğiz Ciri'yi. Zaten kolay kolay da ölmez. Geralt için aynı şeyi söyleyemem çünkü yeni Witcher oyunlarında sanırım daha fazla göremeyeceğiz. Kitap işi ayrı zaten. Geralt ve Yen'in ölüp ölmediği belirsiz. Blood&Wine ek paketindeki 2 kız kardeşi de sevmiyordum o yüzden onlara üzülmedim açıkçası.