Witcher 3'e başlarken neler bilinmeli?

emirwastakenn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 7800 XT R5 7600x 32 gb 6000 Mhz Kinston Beast Ram Lexar nm 790 7400/7000 okuma yazma SSD Gigabyte b650 s2h
Steam'den 3 dolara aldım yeni. Herkes övüyordu bir de çok iyi indirim vardı. Oyuna başlayacağım önerileriniz nelerdir?

1. ve 2. oyunu oynaman, en azından hikayesini okuman veya izlemen. Karakterler oyuna başladığında birbirlerini tanıyor ve bir geçmişleri oluyor, diyaloglar ona göre oluyor ve sen "bu karakter kim ya" diye kalıyorsun.

1. ve 2. oyunu oynaman, en azından hikayesini okuman veya izlemen. Karakterler oyuna başladığında birbirlerini tanıyor ve bir geçmişleri oluyor, diyaloglar ona göre oluyor ve sen "bu karakter kim ya" diye kalıyorsun.

İlk 2 oyunun hikayesini izle, Velen'de özellikle baron görevine gelince bu bitmiyor deyip sıkılıp oyunu bırakma, oyunda seni ödüllendirsin.

Bir de yan görevleri atlamamanı tavsiye ederim, Witcher 3'ün yan görevleri gerçekten üstüne düşünülmüş görevler, sana bir hikaye bir olay sunuyor. Diğer oyunlarda olduğu gibi git 5 çiçek topla gel demiyor.

Önceki oyunları oynamanın zorunlu olduğuna katılmıyorum. 3'ten başlayan biri karakterlerin geçmişini, önceki oyunları bilmeyecek ama 3 kendi içinde de yeterli bir hikaye.

Hiçbir şey bilmeden de başlayabilirsin ama bence 1. ve 2. oyunları oyna. 1. oyun oynanışı çok kötü evet ama gerçekten iyi bir oyun hikaye ve atmosfer açısından (hatta atmosferi beni Witcher 2 ve 3'ten daha çok içine çekti), 2. oyunda oynanışı biraz daha düzeltmişler, hikayesini ben çok beğenmedim ama atmosfer olarak yine çok iyiydi. Bence önce 1 ve 2. oyunu oyna.
Fazla uzattım, kısaca ilk 2 oyun da oynamaya değer ama zamanım yok dersen 1. ve 2. oyunun hikayesini dinle ve dal 3. oyuna. Sıkılıp bırakma, hikayenin sonradan açıldığını göreceksin. Son bir tavsiye, Witcher 3 bence çığır açmış, olağanüstü bir oyun değil, daha çok duygusal bir oyun. Geralt'la bağ kuracaksın ve hissettiği şeyleri sen de hissedeceksin oynarken. Ben beğenmeyenlerin bunu atladığını düşünüyorum ve bu yüzden oyunu beğenmediklerini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı