Witcher 3'e nasıl başlanmalı?

Bir oyuna, hele hele fantastik bir evrende geçen, bolca karakterlerin bulunduğu, bir sürü olayların yaşandığı bir oyuna en son seriden başlamayı doğru bulmuyorum.

Ki bir oyun hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadan oyunu oynadığın zaman zevk alınmıyor. Sadece bu oyun için geçerli değil, tüm zengin hikayeli oyunlar için geçerli bu durum.
Bitirdikten sonra diğer oyunun hikayelerini oynayabilir ya da okuyabilirsin
Oyunu bitirdikten sonra önceki oyunların hikayesini okumak veya oynamak saçma.

Oyunun yapımcısı bile hikayenin bağımsız devam ettirildiğini ve ayrı olarak oynanabildiğini açıkladı (2014'de) siz doğru bulmuyorsanız oynayabilirsiniz.

Oyunun yapımcısı bile hikayenin bağımsız devam ettirildiğini ve ayrı olarak oynanabildiğini açıkladı (2014'de) siz doğru bulmuyorsanız oynayabilirsiniz.
Hikaye, diğer oyunlar ile bağlantılı. Witcher 3, 2. oyunun bittiği yerden başlıyor. Ve bana bir oyunu bitirip, sonrasında önceki oyunları oynamak veya özetini okumak mantıklı gelmiyor. Önceki oyunların özetini okuyacaksan, ilk başta okuyup sonrasında oyuna geçmek bana daha mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…