Witcher 3'e nereden devam etmem lazım?

omer045

Centipat
Daha fazla  
Arkadadaşlar oyunda 15saatim var oyunu alırken DLC'lerle almıştım ve direk kurup oynamaya başlamıştım ama bir süredir oynamıyordum silmiştim çünkü. Geri başlamayı düşünüyorum en son 3 tane cadı gibi şeyler ile bizim kızın yerini öğrenmek için bir şeyler yapmıştık ama benim kafama bir şey takıldı ben şu an oyunun ana hikayesinimi oynuyorum yoksa DLC'lerimi oynuyorum nereden başlamam lazım kafam karıştı.

Bazı yan görevleri yapınca ana görevlere dahil oluyor hikayeyle alakalı. Sen gördüğün görevi yap, keyifli oyun.

Selam,

birden fazla kez oyunu bitirdiğim için fazlasıyla bilgiye sahibim. Öncelikle "J" tuşuna basarak zaten görevleri görebiliyorsun. Ana görev, yan görev (diğer ekstra kontrat tarzı görevler hariç.) bunlar zaten direkt karşına çıkar. Ana görev, doğrudan seni hikayeye ulaştırır. Zaten bu görevlerde level önerileri olur. Hiç olmazsa onlara bakarak bile ilerleyebilirsin. Onun dışında, yan görev yapmanı şiddetle öneririm. (Hikayeleri ana görev kadar büyüleyici olabiliyor.) DLC'ler ise genelde hikaye sonunda doğrudan sana öneriliyor. Hatırladığım kadarıyla 30 level istiyor. O yüzden ayırt etmen fazlasıyla basit. İyi eğlenceler.

Teşekkür ediyorum arkadaşlar cevaplarınız için iyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…