Witcher 3'le ilgili sorular

baran123456

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben oyuna yeni başladım, ortalama 5 saatteyim. Görev yapmak yerine keşif odaklı oynuyorum. Beyaz Bahçe’deki her şeyi aldım, bazı sorularım var size:
  1. Depolama nasıl artırılır? 60 kilo üstü taşımak istiyorum.
  2. Skill puanlarım var, hangi yeteneğe vermeliyim?
  3. Yan görevlerin bazıları, bölgeyi bitirmeme rağmen açılmadı, kontrat bile 1 tane geldi Beyaz Bahçe’ye.
  4. Nilfgaard askerlerini öldürsem ne olur?
  5. Tavsiyeniz ya da bir öneriniz var mı?
Bu arada spoiler vermezseniz sevinirim, 3. görevde falanım.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 - Oyunun ilerisinde heybeler karşınıza çıkacak. Taşıyabildiğiniz toplam ağırlığı arttırıyorlar.
Oyunun ilerideki Velen kısmı itibariyle, oyunda ilerleyip yeni bölgelere geçtikçe karşılaştığınız at yarışlarını yapın. Heybe dışında daha iyi eyer ve at gözlüğü kazanmanın en kolay, ücretsiz yolu onlar.

2 - Takip ettiğiniz build'e göre dağıtmanız lazım. Bildiğiniz bi' build yoksa "Witcher 3 builds" diye arattığınızda bilumum tane çıkar. En basitinden şuraya bakabilirsiniz mesela.
YouTube'da veya Reddit'te de benzerlerini/daha iyilerini bulabilirsiniz. "Cat build", "Tank build", "Sign build", "Alchemy build" vs. diye arattığınızda çıkar.

3 - Neyi kastettiğinizi tam olarak anlamadım. Oyun, Ak Bostan'dan ibaret değil. Devam ettikçe açılacak.
Yine de Ak Bostan'dan çıkmadan önce oradaki tüm yan görevleri ve haritadaki soru işaretlerini yapmaya çalışın.

4 - Aradaki seviye farkından dolayı öldürebileceğinizi sanmıyorum ama deneyebilirsiniz. Bi' şey olmaz. Yenilirseniz paranızın bir kısmını kaybedersiniz.

5 -

Son düzenleme:

Kral çok sağ olasın ak bostandaki tüm soru işaretlerine gittim Google'dan bakarak oynuyorum o yüzden tüm chest ve hazineleride buldum ama işte görev cıkmadı 2 3 görev kaldı.

Kral, çok sağ olasın. Ak Bostan'daki tüm soru işaretlerine gittim. Google'dan bakarak oynuyorum o yüzden tüm chest ve hazineleri de buldum ama işte görev çıkmadı, 2 - 3 görev kaldı.
Yani, bilmiyorum ki hocam. Hangi görevlerden bahsediyorsunuz? Detay verebilir misiniz?
@baran123456
Acaba oyun sonuna bağlı görevlere bakıyor olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…