Witcher 3'te nasıl güçlenilir?

JoKER_06

Hectopat
Oyunun 6-7. saatlerindeyim. Sadece ana görevlerden ilerledim ve şu an aşırı güçsüz kaldım asla geçemiyorum ne yapmam gerek? Başlarken yan görevler zorunlu değil, ilerlemeni etkilemez demişlerdi yapmadım, kasılamayınca birkaç tane yaptım ama onların da hiçbir etkisi olmadı.

Yeni kılıç ve zırhlar al, bunların büyük etkisi oluyor, demircilere gidip en iyi F/P kılıcı bul sonra kafana yatanı satın al.

3 kere bitirdim ama unuttum, kırmızı yeşil sarı mavi garip şeyler ile kendimizi geliştirebiliyorduk, onlara da bir bak.

"Yan görevler zorunlu değil" ifadesi pek doğru değil. Günün sonunda iyi kötü bi' RPG tarafı olan, açık dünya bir oyunda anadan üryan sırf ana görevlerden giderseniz hem dediğiniz gibi güçsüz kalırsınız, hem de oynadığınızdan bir şey anlamazsınız.

Oyunu yan görevlerle uğraşmadan geçirip gitmeye bakmak mantıklı değil. Ana hikayeyle birlikte denk geldikçe seviyenizin yettiği kontrat, yan görev ve haritadaki soru işaretleri gibi yan içerikleri de yapmaya çalışın. Çoğu hikaye görevi, yan içerik olan/alabileceğiniz yerlerin yakınlarında oluyor veya oralara götürüyor zaten.
Oyunda en çok EXP'yi genellikle ana görevler, sonrasında yaratık kontratları ve en az yan görevler veriyor. Kontrat/yan görev ve soru işareti bulmak için ilan tahtalarındaki her şeyi okuyabilirsiniz (okuduktan sonra almanıza gerek yok).

Son düzenleme:
Oyunun 6-7. saatlerindeyim. Sadece ana görevlerden ilerledim ve şu an aşırı güçsüz kaldım asla geçemiyorum ne yapmam gerek? Başlarken yan görevler zorunlu değil, ilerlemeni etkilemez demişlerdi yapmadım, kasılamayınca birkaç tane yaptım ama onların da hiçbir etkisi olmadı.
Hangi ger.. pardon sivrizekalı dedi sana onu? W3te şu var; misal gö7ev 10 level istiyorsa ve sen o görevi 12 level6e yaparsan alacağın exp kuş kadar oluyor. Always full exp modu kullan.

Yan görevleri bile ana görev kadar kaliteli olan bir oyunda, kesinlikle yan görevleri yapmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı