Witcher 3'te Nasıl Kron Kazanılır?

Makaleler
1
Witcher 3'te Skellige'ye gitmem için gemi kaptanı 1000 Kron para istiyor (Dolandırıcı herif). Oyuna yeni başladım ve nasıl para kazanılacağını bilmiyorum. Kolay şekilde para kazanmanın yolu var mıdır?

Çok hızlı oynamışsın gibi, ben her soru işaretine giderek yavaş yavaş oynayarak bitirdim; Skellige'e gitmeden önce yaklaşık 45 saat oynamıştım, 10bin Kronum vardı yaklaşık.

Sakın ha o göreve hemen gitme. Yan görevleri yap, Triss'in görevlerine git. Ayrıca zaten yan görevlerin birinde bir adam Skellige'ye gitmeye çalışıyor. En son şehirdeki her şeyi yaptıktan sonra o adamın görevini yap. 1000 krona ihtiyacın olmadan gidebilirsin ama zaten şehirdeki görevlere gidince o 1000 kronu da kazanıcaksın.

Anlaşılan ana görevlerden önce yan görevleri yapmalıyım. Teşekkürler artık öyle oynayacağım.

Hayır şehirde de zaten ana görev var. Sadece gidip açman gerekiyor. Ciri o şehirde de bazı maceralar yaşamış çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…