Witcher 3'te Nasıl Kron Kazanılır?

Bütün yapılabilecek görevleri yap fakat kontratlardan kron kasılmaz. Bütün haritadaki soru işaretlerini, özellikle Skellige'deki tüm soru işaretlerini temizle. Değerli ve çok fazla hazine var. Kastığım kronlarla tüm okulların efsunger setlerini son seviye yapabilmiştim.

Hocam kontratları yapmaya çalış fiyat için pazarlık yap 3 kontrat yapınca zaten 1200 krona yakın para elde ediyorsun oyun bitti benim DLC yapıyorum para sıkıntım yok :D

Hocam biraz hurdacılık yapman iyi olur, yani kimi öldürdüysen kılıçları, zırhları topla ve sat. Görevler çok iyi para vermiyor. Yan görevleri zevk için, oyun dünyası ve Geralt hakkında bilgiler edinmek için yapman gerekiyor.
NOT: Yan görevler ana görevleri etkileyebiliyor.

Hocam biraz hurdacılık yapman iyi olur, yani kimi öldürdüysen kılıçları, zırhları topla ve sat. Görevler çok iyi para vermiyor. Yan görevleri zevk için, oyun dünyası ve Geralt hakkında bilgiler edinmek için yapman gerekiyor.
NOT: Yan görevler ana görevleri etkileyebiliyor.

Velen ardından Novigrad bölümlerini (Ciri) oynamadan Skellige gidilmez. Önce Velen sonra Novigrad.

Oyunu bitirdiysen spoiler vermeden söyleyebilir misiniz; şimdi level 27 yan görevlerin çoğunu bitirdim yumruklaşmalar ve gvent kartları falan kaldı cirinin sisler adasında olduğunu öğrendim skellige den tekneye binip sisler adasına geçicem ama oraya gelince uyarı geldi bazı yan görevler sona erecektir emin misiniz tarzında ben de hayır deyip adaya geri döndüm. Şöyle aslında ilerleteceğim ama 28 levelde griffin setinin 3. parçasını giyebiliyorum onu aktif edip devam edeyim diyorum ana hikayeden devam mı yoksa sağ soldan 1 level daha almak için uğraşayım mı?

Lütfen hikayenin devamı hakkında bilgi vermeyin ilk kez bitireceğim.

Soru işaretlerine git hazine topla, sakın marketten zırh, silaha falan sakın para verme. Kendi ürettiklerin her zaman markettekilerden iyi olacaktır inan bana. Belirli bir yerden sonra parayı harcayacak yer bulamazsın. İtem yükseltip satayım işine girme, denedim zarar ettiriyor. Ayrıca bir diğer öneri de, bütün iksir ve özellikle yağ formüllerini topla, yağsız iksirsiz Witcher bitli piyadedir.

İptal olacak dediği görevlerin ismi Kabare ile Novigrad çeteleri eğer bunları yapmadıysan iptal olacaklar. Gerek yok o görevden sonra da seti tamamlayabilirsin. Zaten spoiler vermişsin bile.
Kabareyi dün bitirdim novigrad çetelerini de yapmışımdır muhtemelen çünkü görev gözükmüyor. Sanırım güzelim oyunun sonuna geldik hayırlısı. Ciri bekle beni bebeğim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı