Witcher 3'te seviye nasıl atlanabilir?

Daha fazla  
Daha oyunun başlarındayım ve görevler 5 6 seviye isterken ben 3 seviye kalıyor ve görevlerde çok zorlanıyorum. Hele ki yan görevler 10 seviye istiyor ve diğer yan görevlerse 50 tecrübe puanı veriyor.

Oyunun başındaki köyde her şeyi yaparsanız 4 seviye olarak çıkmanız mümkün. Eğer yapmadıysanız hızlı seyahat tabelalarının birinden Ak Bostan'a geri dönüp orada haritadaki bütün soru işaretlerini yapmaya çalışın. Seviye atlamasanız bile kudret alanlarından alacağınız yetenek puanlarıyla skill açarsınız, diğer yerlerden çıkanları satarak biraz para toplarsınız.

Onun dışında ana hikayeyi oynayın, ana hikayeyle beraber denk geldikçe seviyenizin yettiği yan içerikleri de yapın. Hikayenin götürmediği yerlere siz gidip orada yapılabilecek şeyleri yapmaya uğraşın. Arada haritadaki yine seviyenizin yettiği soru işaretlerini yapın, yeter. ("Hikayeden ilerleyin" dedim diye diğer hiçbir şeyi umursamadan yardırıp gitmeyin yine de.)
Oyunda en çok EXP'yi genellikle ana görevler, sonrasında kontratlar ve en az yan görevler veriyor.
Bu arada oyunda herhangi bir şeyle aranızda 2 - 3 seviye fark olması pek sorun olmaz. Sadece 4 - 5 olduğunda biraz zorlar/uğraştırır.
5'ten fazla olduğunda uğraşılmayacak derecede zor olur, bunları ileride yapmak üzere erteleyin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı