Witcher 3'te simya ve zannat kısmı nasıl çalışıyor?

249873

Kilopat
Selam Witcher 3'te 35 level oldum. Daha hiç iksir, Kaynatılmış öz veya yağ kullanmadım. Oyunu en zorun bir altında oynuyorum. Merak ettiğim nokta ise neden bunları kullanmalıyım? Örnek olarak şuna bakarsak;

1707568877530.png

Buna genel olarak ihtiyacım yok. Şuna basıyımda şurada kullanayım demem yani. Toksiste nedir bilmiyorum. Çok aşırı zorlandığım olmuyor. Çok kalabalık olurlarsa arada ölüyorum.
Bu sistemde sadece yağlar çok mantıklı gibi hasarı arttırıyor ama onlar için malzeme bulmakta zor.

Diğer nokta ise Zannaat kısmı.

1707569152561.png

Şöyle bir zırh yapsam bunun zırh değerlerini özelliklerini arttırabiliyor muyum? Bana biraz güçsüz gibi geldi zanaat kısmında ki zırhlar. Zaten oyun içinden çok güzel eşyalar düşüyor bunları yapma isteği oluşmadı sırf +6 zırh için.

Şahsen oynarken bu kısımları ben de çok kullanmadım. Varlığını unuttuğum bile olmuştu. Çok kafaya takmayın bunları, savaşta zorluk çekiyorsanız iksir falan kullanın tek tük yoksa gerek yok. Yağları bile kullanmadım ölüm marşında oynarken. Quen olduktan sonra gerisine pek de gerek kalmıyor.

Şahsen oynarken bu kısımları ben de çok kullanmadım. Varlığını unuttuğum bile olmuştu. Çok kafaya takmayın bunları, savaşta zorluk çekiyorsanız iksir falan kullanın tek tük yoksa gerek yok. Yağları bile kullanmadım ölüm marşında oynarken. Quen olduktan sonra gerisine pek de gerek kalmıyor.

Bence de. Kalabalık olduklarında çok hasar yiyorum onun dışında sorun olmuyor.

Simya ve Zanaat Witcher gibi bir oyunda önemli ve keyifli bence. Amaç daha çok hasar vermek, aldığınız hasarı azaltmak ve size fayda sağlayacak şekilde süreleri artırmak veya azaltmak hem de görsellik. Zorda oynuyorsanız bunlara ihtiyacınız olur. Diğer türlü düz oynamış olursunuz.

Ne kadar çok iksir kullanırsanız toksisiteniz o kadar artar ve fullediğinde artık iksir kullanılamaz. Bunu Geralt'ın suratındaki deformelerinden de anlayabiliriz. Toksisiteyi düşüren iksir de yapabiliyorsunuz.

Zannaat kısmında yapılacak zırh ve kılıçlar seviyenize göre gösteriliyor zaten. Bu konuda Witcher Okulu şemalarını bulmanızı öneririm. En azından bir tanesinin takımı üzerinden gidin seviye atladıkça onları da seviye atlatırsınız. Hatırladığım kadarıyla; kurt, kedi, ayı, engerek, griffin ve mantikor okulu zırh ve kılıçların takımları mevcut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı