5 bin Coins var 16 levelim en iyi zırh ve kılıç hangileri seviyem göre ya da başka yapabileceğim bir şey var mı hızlı gelişmek için Blood and Wine ve Hearts of Stone DLC'leride var.
Ben şu an 22. seviyedeyim. Görev yapmaya devam et. +583 can veren zırhlar gelecek. Beklemeni öneririm. Ben de altın biriktiriyorum. İleride iyi bir zırh ya da kılıç gelirse direkt alacağım.
Gördüğüm kadarıyla oyuncuların çoğu Witcher 3'ü oyunda bulunan normal zırh ve kılıçlarla oynayıp bitiriyor. Halbuki oyunda özel witcher zırhları ve kılıçları var bunlar diğer ite
steamcommunity.com
Bu rehberlerden kendi tarzına en uygun tekniklere ve yerlerine bakabilirsin.
Bir Witcher seti belirle ve geliştir.
Gördüğüm kadarıyla oyuncuların çoğu Witcher 3'ü oyunda bulunan normal zırh ve kılıçlarla oynayıp bitiriyor. Halbuki oyunda özel witcher zırhları ve kılıçları var bunlar diğer ite
steamcommunity.com
Bu rehberlerden kendi tarzına en uygun tekniklere ve yerlerine bakabilirsin.
Bir Witcher seti belirle ve geliştir.
Ben kedi setini kullandım. Bunu seçmesem ayı setini seçerdim. Ayrıca her set için karakter panelinden Build yapmalısınız bir de. Yapmayadabilirsin ama daha etkili kullanmak için gerekli diye düşünüyorum. Ben kedi seçtim çünkü Aard kullanıyordum baya 1.oyundan beri. Aard da bonus sağlıyor bu set ve ayrıca kaçıp kaçıp vurmak için. Kendi tarzınıza göre hangisi uygunsa onu seçin derim.
Ben kedi setini kullandım. Bunu seçmesem ayı setini seçerdim. Ayrıca her set için karakter panelinden Build yapmalısınız bir de. Yapmayadabilirsin ama daha etkili kullanmak için gerekli diye düşünüyorum. Ben kedi seçtim çünkü Aard kullanıyordum baya 1.oyundan beri. Aard da bonus sağlıyor bu set ve ayrıca kaçıp kaçıp vurmak için. Kendi tarzınıza göre hangisi uygunsa onu seçin derim.
Quen de baya kullanırım. Ayı seti için kullanabilirsin zaten ilk attığım rehbere bakabilirsin. Ayı seti baya hasarı engelliyor. Tamamen quen ile build yapacaksan ayı öneririm. İyice hasar almaz oluyorsun. Ama hareket kabiliyetin düşüyor ağır zırh çünkü.