Witcher 3'te zırh önerisi

Mirac.17

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070
13650HX
16 GB DDR5 RAM
1 TB M2 SSD
WİNDOWS 11 PRO
Meslek
ÖĞRENCİ
5 bin Coins var 16 levelim en iyi zırh ve kılıç hangileri seviyem göre ya da başka yapabileceğim bir şey var mı hızlı gelişmek için Blood and Wine ve Hearts of Stone DLC'leride var.

Ben şu an 22. seviyedeyim. Görev yapmaya devam et. +583 can veren zırhlar gelecek. Beklemeni öneririm. Ben de altın biriktiriyorum. İleride iyi bir zırh ya da kılıç gelirse direkt alacağım.

DLC'lere oyunu bitirdikten sonra başlamanı öneririm. Ben oynarken Witcher setleri ile oynuyordum sana da öyle yapmanı öneririm. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2276094658
Bu rehberlerden kendi tarzına en uygun tekniklere ve yerlerine bakabilirsin.
Bir Witcher seti belirle ve geliştir.

Son düzenleme:
DLC'lere oyunu bitirdikten sonra başlamanı öneririm. Ben oynarken Witcher setleri ile oynuyordum sana da öyle yapmanı öneririm. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2276094658
Bu rehberlerden kendi tarzına en uygun tekniklere ve yerlerine bakabilirsin.
Bir Witcher seti belirle ve geliştir.
Hangisini önerirsin reis

Hangisini önerirsin reis.

Ben kedi setini kullandım. Bunu seçmesem ayı setini seçerdim. Ayrıca her set için karakter panelinden Build yapmalısınız bir de. Yapmayadabilirsin ama daha etkili kullanmak için gerekli diye düşünüyorum. Ben kedi seçtim çünkü Aard kullanıyordum baya 1.oyundan beri. Aard da bonus sağlıyor bu set ve ayrıca kaçıp kaçıp vurmak için. Kendi tarzınıza göre hangisi uygunsa onu seçin derim.

Ben kedi setini kullandım. Bunu seçmesem ayı setini seçerdim. Ayrıca her set için karakter panelinden Build yapmalısınız bir de. Yapmayadabilirsin ama daha etkili kullanmak için gerekli diye düşünüyorum. Ben kedi seçtim çünkü Aard kullanıyordum baya 1.oyundan beri. Aard da bonus sağlıyor bu set ve ayrıca kaçıp kaçıp vurmak için. Kendi tarzınıza göre hangisi uygunsa onu seçin derim.
Ben Quen kullanıyorum. Neyi seçmeliyim? Yardımcı olur musunuz?

Ben Quen kullanıyorum. Neyi seçmeliyim? Yardımcı olur musunuz?
Quen de baya kullanırım. Ayı seti için kullanabilirsin zaten ilk attığım rehbere bakabilirsin. Ayı seti baya hasarı engelliyor. Tamamen quen ile build yapacaksan ayı öneririm. İyice hasar almaz oluyorsun. Ama hareket kabiliyetin düşüyor ağır zırh çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı