Witcher 3'teki DLC'ler iyi midir?

Kovaa151

Decapat
Daha fazla  
7 dolardi, iki DLC'yi de aldim. Ama DLC'ler tam nasıl bilmiyorum. İcimde bir bosluk olustu, biraz da hüzün. Bağ olustu oyunla.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki DLC'de çok güzel. Birisi zaten direk bir harita ekliyor, diğeride rün mevzuları (yanlış hatırlamıyorsam) vs. Kesinlikle pişman olmazsınız. Oyun saf haliyle bile bir başyapıt. Özellikle Blood and Wine çok keyifli. Burada spoiler vereceğim.

DLC'nin sonlarına doğru bir ev tahsis ediliyor size. Onu geliştirmek vs. çok keyifli.

Hearthstone sevmiyorum. ama Blood Of Wine'i çok severim rahat 30 saatlik bir oynanışta ekliyor. Bildiğin DLC değil Witcher 3,5 :D

DLC ana hikayeyi 4'e katlar. Oyunu sevmeyen ovverated bulan arkadaşım var ana oyunu oynamadı sadece DLC yi oynadı. DLC'deki gidişat da ana gidişattan iyi zaten ana gidişat yüzünden millet Witcher'i sevmiyor.

Ana hikayeden daha iyi diyenler bile vardı. CD projeckt red DLC işine gerçekten özenen bir firma.
1767555284962.png

Yorumlara girip bakayım dedim, gerçekten.

Şuan 2 DLC ile birlikte oynuyorum ve kendimi DLC görevlerini yapmamak için zor tutuyorum. Rahat rahat yapmak için seviye atlamam lazım Ölüm marşı oynadığım için tek atıyor yaratıklar. Heart of stone DLC'si ile gelen bölgede her canavar en az 30 seviyeden başlıyor. Blood and Wine için toussiant'a gitmek lazım orası içinde en az 30 olmak lazım. Bunun haricinde HoS ile gelen rün yazıcı güzel bir eklenti ayrıca Ofierli tüccarın yarışlardan sonra verdiği at ekipmanları da çok güzel görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı