Witcher 3'ten sonra oyun önerisi

Kingdom Come: Deliverance - RDR 2 - Cyberpunk 2077 mümkünse DLC'li - Subnautica -
Subnautica: Below Zero - Alan Wake 2 - Lies of P - Starfield - Assassin's Creed Odyssey /valhalla Mirage - Atomic Heart - Control...

Bu ben oynarken beni sıkmayan oyunlar Witcher 3'ten sonra Kingdom Come: Deliverance oynamadıysa güzel olur bence hikayesi gayet güzel ve o Orta Çağ havasını gerçekten alıyorsun onun dışında Odyssey - Valhalla öneririm Mirage çok da tatmin etmez oynayan kişiyi son olarak Subnautica öneririm ama bazen korku oyunundan daha beter oluyor.

Kingdom Come: Deliverance - RDR 2 - Cyberpunk 2077 mümkünse DLC'li - Subnautica -
Subnautica: Below Zero - Alan Wake 2 - Lies of P - Starfield - Assassin's Creed Odyssey /valhalla Mirage - Atomic Heart - Control...

Bu ben oynarken beni sıkmayan oyunlar Witcher 3'ten sonra Kingdom Come: Deliverance oynamadıysa güzel olur bence hikayesi gayet güzel ve o Orta Çağ havasını gerçekten alıyorsun onun dışında Odyssey - Valhalla öneririm Mirage çok da tatmin etmez oynayan kişiyi son olarak Subnautica öneririm ama bazen korku oyunundan daha beter oluyor.

Control nasıl bir oyundur Valhalla bir tık pahalı geldi.

Control nasıl bir oyundur Valhalla bir tık pahalı geldi.

Control ortalama bir oyun benim gözümde Valhalla tercihim olur ve eğer bütçen yoksa hesap alıp oynamak daha mantıklı Valhalla Max 100-150TL üstüne 1 TL fazla verme üst düzey bir oyun değil zaten Control 15-20 TL Epic hesaplarını kiralıyanlar var alıp indirip rahtlıkla oynanır yani gidip o oyuna da 18-19 dolar verilmez bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı