Hocam şu an mega indirim süreci aktif zaten. Dediğim gibi ben herhangi bir indirim döneminde Witcher 3'ün indirime girmediğini görmedim130 TL'ye tavuk dürüm yiyemiyorsun öyle düşün verdiğin paraya acımazsın ama soruya gelirsek bence vermez.
Fiyatı.
Artmış o halde dündü galiba 165TL idi.
Yine girer indirime sürekli 165e düşüyor zaten
Onlardan biri ben olayım mıHocalarım eğer vermezse benden buradan 3 kişiye Steam'den Witcher 3 hediyesöz. Ama gerçekten söz, hatta 4 olsun.
Hocam şu an mega indirim süreci aktif zaten. Dediğim gibi ben herhangi bir indirim döneminde Witcher 3'ün indirime girmediğini görmedim.
Onlardan biri ben olayım mı![]()
Bu düşünce yapısını hiç anlamıyorum. Verilse verilmese de sen o oyuna para vermişsin senin için bir şey değişmiyorUmarım vermez Steamden daha yeni aldım
Kaydettim hocam, 12 hazirana kadar vermezse darlayacagim siziOlur hocam tabii ki. Gerçekten vallahi dümen yapmıyorum. Hesapta 10 dolarlık bakiye var, 4 kişiye hediye edebilirim.
Bu düşünce yapısını hiç anlamıyorum. Verilse verilmese de sen o oyuna para vermişsin senin için bir şey değişmiyor.
Kaydettim hocam, 12 Hazirana kadar vermezse darlayacagim sizi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.