Seninle aynı sorunum vardı, kesinlikle ve kesinlikle kitaplarına başlamanı tavsiye ederim. Kitapları seni doyuracaktır eminim.
Hocam kitaplar boşluğu doldurur doldurmasına da arkadaş oyunda Triss tercih ediyorsa biraz rahatsız olabilir. Bilindiği gibi sapkowski efendi pek sevmez Triss'i hikayesinde. Zaten yan karakter olarak bulunuyor kitaplarda. Ben ilk kitaplar ile başlamama rağmen içimde hep Triss'e bir sempati besledim benim Geralt'ım Triss'den başkasını görmüyor
Hocam ben Yennefer'ci olduğum için çok problem olmadı
Yennefer köle gibi davransada Triss'ten daha çok seviyor.
Hocam çok kişisel noktalar bunlar. Bana göre tam tersidir. Üstelik sevmek kelimesi biraz geniş. Kölesi olarak mı seviyor partneri olarak mı? Bana daha çok kölesi gibi geliyor nedense.
Hocam kitapları okuduysanız Yennefer'in sadece kullanmaktan daha kötü şeyler yaptığını görebilirsiniz. Aynı şekilde Triss'in büyük hataları bulunuyor kitaplarda. Fakat 3. ve 2. Witcher oyunlarına bakarsak karakter gelişimi ile olgun bir insana bürünmüş bir Triss oluyor karşımızda. Sizin için herşeyini bırakabilecek bir karakter kendisi son 2 oyunda. Bunları Yennefer için söyleyemiyorum maalesef. Yaklaşık 100'lü yaşlarında olmasına rağmen çocuk gibi kararları ile Geralt'ı tehlikeye atıp aynı şekilde kullanıyorda.Kimi seçeceğini bilmiyordum bir ara, daha sonra Triss ile bir yere giderken, Triss'in hafızan gittikten sonra seni kullandım demesi bir tersime gitti benim.
Hocam ilk olarak anne figürü olayını aradan sıyırmak istiyorum. Ciri Geralt ile Yennefer'in ayrılığını kaldıramayacak kadar güçsüz bir insan veya kişilikde değil. Çocukluktan çok büyük kayıplar yaşamış biri zaten. Sapkowski'nin hikayeyi ilerletişine laf yapamayacağım orada benim bir etkenim yok gerçektenWitcher'ı sevemeyenler için çok büyük bir kayıp bu oyun. Anlayıp, sevebilenler içinse böyle boşluğa düşürecek bir yapıt. Her yıl en zor modda bir kere bitiririm
@Stebph Gerçek hikayeye baktığın zaman Triss'e yer yok aslında. Yennefer ve Geralt'ın aşkı başka bir boyutta. Hatta Yennefer, Geralt için ölümü bile göze alıyor. Triss, cici kız rolü keserek bir çok gencin aklını başından alsa da, Yennefer'in o tür şirinliklere ihtiyacı yok. Zaten Ciri ile arasındaki ilişkiyi biliyorsunuzBir nevi annelik ve ablalık yapıyor. Geralt için ise onu dizginleyecek tek bir kişi var, yine Yennefer. Hissiz bir mutant olmasının dışına çıkarıyor. Sevgisini dışa yansıtmıyor fakat Geralt'ı herkesten fazla seviyor. Zaten Triss, Geralt'ın hafıza kaybından yararlanan bir kadın. Yennefer'in çok yakın arkadaşı olmasına rağmen. Ne olduğunu yazamıyorum, çünkü forum müsade etmez