Witcher 3'ü Bitirme Sonrası Boşluk

Skyrim çabuk bitiyor diyen var bitmiyor diyen var şaşırdım normalde çok sosyal biriyim şu witcher 3 yüzünden arkadaşlar çağırıyor ne zamandır nargile falan her gün çıkan ben 2 3 gün falan gidiyorum anca öyle yani okadar sevdim oyunu peki başka önerileriniz var mı skyrimi yazdım bi kenara teşekkür ederim bide şey oynayış çok önemli değil böyle hikayesi güzel olsun oynayışı da normal olsun yeter.

@WildHuntt Ana hikayesi çabuk bitiyor. Fakat yan görevler bitmiyor ve her yan görevin apayrı bir hikayesi ve atmosferi var. Oyun zaten muazzam. Başlıca bir başyapıt Skyrim. Skyrim anlatılmaz yaşanır. Onu anlatmaya kelimeler yetmez.

Uygun dlc nerden alabilrim sizce steam indirimi ne zaman olur yoksa 50 TL verip alıcaz mı mecbur

Spoiler olacak ama ikisine aynı anda yürüdüğün zaman olacak şeyi söylememi ister misin?

Spoiler olacak ama ikisine aynı anda yürüdüğün zaman olacak şeyi söylememi ister misin?

Kankam oyunu bitirdim zaten. 2'si de beni terk etti, biliyorum yani.

Onu bir daha okumanı tavsiye ederim, yazdığımı. İşte ondan dolayı pişmanım, bilmiyordum ben. Acaba diyorum DLC'lere hiç başlamadan tekrar mı başlasam oyuna? Pişman oldugum şeyleri başka yapsam falan.

Steam'de sık sık indirime giriyor GOTY paketi uyguna geliyor.

Ocakta indirime girer mi sizce? En yakın ne zaman girer indirime?

Dlc'leri şiddetle öneririm. Uzun oynanış sürelerine sahip güzel hikayeleri olan paketler. İndirim zamanlarında 20 liralara kadar düşüyor.
İndirim zamanına kadar New Game+ ile devam edebilirsin. Tercih etmediğin diğer seçeneklere yönelip, oyuna farklı bir akış sağlayabilirsin.

Seri DLC'lere başla ayrı bir oyunmuş hissi veriyor resmen. 40 saat sürüyor neredeyse şimdiden iyi eğlenceler ben 350 saat oynadım anca bi' rahat ettim.
Benim çevrimdışı falan derken 300 saati buldu hala oynayasım var nası tutuyorum kendimi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…