Kingdome Come: Deliverance'ı tavsiye ederim. 70 saatin üstünde deneyim sunan, hikayesine kendin karar verdiğin, Türkçe destekli bir oyundur. İlave olarak da Arkham serisine bir göz atabilirsin.
Dostum bence Skyrim oynamaya başlamalısın.Ama oyunu oynamadan önce Lore tarafına göz atmanı öneririm,oyuna merakını 2 katına çıkarabilir.Lore tarafına bakınca dayanamayıp Elder Scrolls Online aldım.Skyrim'de ana görevleri sonraya bırak.Yan görevlerde daha çok iş yaparsın.
Öncelikle herkese merhaba şimdi ben Witcher 3 yeni bitirdim. Ama beni böyle saran bir oyun daha gerçekten yok çok kötü hissediyorum sanki hayatımdan bir parça kopmuş gibi. Şimdi sorum şu DLC'leri daha bitirmedim, kontratları falan da yapmamıştım, acaba Witcher 2'den mi başlasam? Witcher 2 hiç oynamamıştım. Sonra Witcher 3'e tekrar mı başlasam? Hem yapmadığım pişman olduğum şeyler var mesela Triss ve Yennefer'i aynı anda yürütmeye çalışmak gibi. Ve bu boşluğu kapatmak için başka ne gibi oyunlar oynayabilirim sizce?
Oyunu Ciri'nin Witcher olduğu sonla bitirdim.
Bir de bu New Game+ olayı nedir? Yardımlarınızı bekliyorum, tecrübeli arkadaşlarım. Teşekkürler.
Ben neden sevemedim bu oyunu bilmiyorum. 2 den başladım iki kılıç sallıyorum sonra başlıyorlar muhabbete. Ben yazı mi okuyacağım oyun mu oynayacağım. Para çöpe gitti bana göre.
Kismetli biriymissiniz, girdi Witcher indirime Alin DLC’leri muhtesem otesi oyuna devam edin. Once Hearts of Stone’i bitirin sonra Blood and Wine’a gecin. Blood and Wine’a gecince setinizi en ust seviyeye tasimakti, gorevlerdi, kesiflerdi falan sizi 50 saat daha rahat goturur. Tadini cikara cikara acele etmeden oynayin desem de insan kendine hakim olamiyor boylesine bir oyunda ve cabucak bitiriyor. Bu arada Hearts of Stone cok uzun degil ana hikayesi ama Blood and Wine cok ayri bir dunya olmus cok iyi DLC. Kolay gelsin simdiden
Ben neden sevemedim bu oyunu bilmiyorum. 2 den başladım iki kılıç sallıyorum sonra başlıyorlar muhabbete. Ben yazı mi okuyacağım oyun mu oynayacağım. Para çöpe gitti bana göre.
Açıkcası bende sizinle aynı fikirdeyim. Oyunu eski bilgisayarımda yaklaşık 3-4 saat zorla oynayıp yinede sevemedim. Oyunda çok fazla cutscene var ve bu cutsceneler bana ''Ben oyun mu oynuyorum film mi izliyorum?'' dedirtti.
Açıkcası bende sizinle aynı fikirdeyim. Oyunu eski bilgisayarımda yaklaşık 3-4 saat zorla oynayıp yinede sevemedim. Oyunda çok fazla cutscene var ve bu cutsceneler bana ''Ben oyun mu oynuyorum film mi izliyorum?'' dedirtti.
Dostum bence Skyrim oynamaya başlamalısın.Ama oyunu oynamadan önce Lore tarafına göz atmanı öneririm,oyuna merakını 2 katına çıkarabilir.Lore tarafına bakınca dayanamayıp Elder Scrolls Online aldım.Skyrim'de ana görevleri sonraya bırak.Yan görevlerde daha çok iş yaparsın.
Lore dediğim Elder Scrolls serisinin hikayesi gibi birşey.Yüzüklerin Efendisi gibi bir hikayesi var fakat daha geniş bir hikayeye sahip,bu açıdan eğer okursa Skyrim ve orada yaşayanlar hakkında daha iyi bir bilgi edinip oyun zevkini arttırabilir.
Lore dediğim Elder Scrolls serisinin hikayesi gibi birşey.Yüzüklerin Efendisi gibi bir hikayesi var fakat daha geniş bir hikayeye sahip,bu açıdan eğer okursa Skyrim ve orada yaşayanlar hakkında daha iyi bir bilgi edinip oyun zevkini arttırabilir.