Witcher 3'ün yalnızca DLC'lerini nasıl oynarım?

u7uk

Hectopat
Witcher 3 full paket var bende ama DLC'leri ayrı ayrı oynayamiyorum. YouTube'da falan görüyorum blood&Win'e DLC'sini falan oynuyorlar onu nasıl yapıyorlar. Diyorlar ki DLC ile oyun değişmiş farklılaşmış ben onu nasıl tecrübe edeceğim. Mafia 2 de mesela ayrı ayrı ister ana oyunu ister DLC'yi oynayabiliyorduk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni oyun diyip Hearts of Stone ya da sadece Blood and Wine butonuna basmanız yeterli.

Dosya Ekleri

• 20191223210135_1.jpg
    20191223210135_1.jpg
    190,7 KB · Görüntüleme: 67
Taze başlangıç dersen oyunu DLC ile birlikte mi oynayacağız yoksa DLC oynamak için onlara mı tıklamanız lazım?
Taze başlangıç dersen oyuna en baştan başlıyorsun. DLC'lerin başlama noktaları haritada gözüküyor. İstersen daha ana senaryoyu bitirmeden DLC'lere başlayabiliyorsun ama seviye yetersiz geliyor.

Sadece hearts of stone veya blood and wine dediğin zaman oyun direk senaryoyu bitirdiğini varsayıyor ve seni DLC için gereken minimum seviye ve ortalama ekipmanla başlatıyor. Sadece hears of stone deyip hem hearts of stone hem de blood and wine oynanabiliyor.

Taze başlangıç dersen oyunu DLC ile birlikte mi oynayacağız yoksa DLC oynamak için onlara mı tıklamanız lazım?
Evet birlikte oluyor fakat oyunun sonlarına doğru seviyeniz yetiyor o görevlere. Eğer ana hikayeyi de oynayacaksanız taze başlangıçı öneririm. Zırhınız, tecrübe puanlarınız falan gitmez; daha rahat olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı