Çok şahane görünüyor. Ne düşünüyorsunuz?
Bu seriye ilgim yok ancak başarılı olmalarını çok isterim. CDPR baya gelişti ancak çıktığında bu şekilde detaylı ve yaşayan bir dünya yaparlar mı çok zor. Bu kadar iyi olacağını pek sanmıyorum birde çok acele gösterdiler gibi sanki 2028'den önce gelmesine ihtimal vermiyorum ama oyunun kendisi bu şekilde olursa alakamın olmadığı bir oyun serisine başlarım bu şekilde baya iyi duruyor özellikle atlar.Tech demo. Yani yapılabilecekleri göstermişler. Ciri'nin yürürken elinde kasa taşıyan adama çarpması onun elindekileri düşürmesi özür dilemesi filan direkt script. Bunu oyuna ne kadar yedirebilecekler orası önemli.
Onun dışında pastel renklerdense şu an gördüğüm renkleri tercih ederim. Ben gördüğümden memnun kaldım. UE 5 kimilerine aynı gelse de ben oluşturulan dünyanın halini de sevdim.
Büyük saçmalık yapmazlarsa iyi optimize için uğraşırlar gereksiz çıkış tarihi basıp bitmemiş oyun çıkarmazlarsa güzel bir şey geliyor gibi duruyor.
Herhangi bir çıkış tarihi vermesinler. Zaten önümüzdeki senenin en büyük olayı GTA 6 var. O tüm seneyi kapatacaktır. Mayıs sonrası yeni yıla kadar diğer firmalar için kayıp. Firmaların da buna gireceğini zannetmem. 2027 ve sonrası için ne zaman hazırsa o zaman çıkış tarihi versinler.
10 yıl önce RDR2'de yapılmıştı. Şimdi neden yapılmasın. CDPR'de boş bir şirket değil sonuçta.Bu seriye ilgim yok ancak başarılı olmalarını çok isterim. CDPR baya gelişti ancak çıktığında bu şekilde detaylı ve yaşayan bir dünya yaparlar mı çok zor. Bu kadar iyi olacağını pek sanmıyorum birde çok acele gösterdiler gibi sanki 2028'den önce gelmesine ihtimal vermiyorum ama oyunun kendisi bu şekilde olursa alakamın olmadığı bir oyun serisine başlarım bu şekilde baya iyi duruyor özellikle atlar.
CDPR ne yapsa benim için zirve oluyor. CP77'de yaptıkları hataları tekrarlamazlarsa bu oyunda zirve olacaktır. En azından benim için.10 yıl önce RDR2'de yapılmıştı. Şimdi neden yapılmasın. CDPR'de boş bir şirket değil sonuçta.
Kesinlikle, orada ki hatalarını tekralayacaklarini düşünmüyorum. Ayrıca Witcher 1 Remake geliyor. Beklentim Silent Hill 2 Remake gibi olması.CDPR ne yapsa benim için zirve oluyor. CP77'de yaptıkları hataları tekrarlamazlarsa bu oyunda zirve olacaktır. En azından benim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.