Witcher 4 yeni oynanış görüntüleri yayınlandı!

Çok şahane görünüyor. Ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Henüz tech demo olduğu için oyunun böyle çıkmayacağını biliyoruz.

On numara duruyor hocam, çıksa da oynasak.

Tech demo. Yani yapılabilecekleri göstermişler. Ciri'nin yürürken elinde kasa taşıyan adama çarpması onun elindekileri düşürmesi özür dilemesi filan direkt script. Bunu oyuna ne kadar yedirebilecekler orası önemli.

Onun dışında pastel renklerdense şu an gördüğüm renkleri tercih ederim. Ben gördüğümden memnun kaldım. UE 5 kimilerine aynı gelse de ben oluşturulan dünyanın halini de sevdim.

Büyük saçmalık yapmazlarsa iyi optimize için uğraşırlar gereksiz çıkış tarihi basıp bitmemiş oyun çıkarmazlarsa güzel bir şey geliyor gibi duruyor.

Herhangi bir çıkış tarihi vermesinler. Zaten önümüzdeki senenin en büyük olayı GTA 6 var. O tüm seneyi kapatacaktır. Mayıs sonrası yeni yıla kadar diğer firmalar için kayıp. Firmaların da buna gireceğini zannetmem. 2027 ve sonrası için ne zaman hazırsa o zaman çıkış tarihi versinler.

Tech demo. Yani yapılabilecekleri göstermişler. Ciri'nin yürürken elinde kasa taşıyan adama çarpması onun elindekileri düşürmesi özür dilemesi filan direkt script. Bunu oyuna ne kadar yedirebilecekler orası önemli.

Onun dışında pastel renklerdense şu an gördüğüm renkleri tercih ederim. Ben gördüğümden memnun kaldım. UE 5 kimilerine aynı gelse de ben oluşturulan dünyanın halini de sevdim.

Büyük saçmalık yapmazlarsa iyi optimize için uğraşırlar gereksiz çıkış tarihi basıp bitmemiş oyun çıkarmazlarsa güzel bir şey geliyor gibi duruyor.

Herhangi bir çıkış tarihi vermesinler. Zaten önümüzdeki senenin en büyük olayı GTA 6 var. O tüm seneyi kapatacaktır. Mayıs sonrası yeni yıla kadar diğer firmalar için kayıp. Firmaların da buna gireceğini zannetmem. 2027 ve sonrası için ne zaman hazırsa o zaman çıkış tarihi versinler.
Bu seriye ilgim yok ancak başarılı olmalarını çok isterim. CDPR baya gelişti ancak çıktığında bu şekilde detaylı ve yaşayan bir dünya yaparlar mı çok zor. Bu kadar iyi olacağını pek sanmıyorum birde çok acele gösterdiler gibi sanki 2028'den önce gelmesine ihtimal vermiyorum ama oyunun kendisi bu şekilde olursa alakamın olmadığı bir oyun serisine başlarım bu şekilde baya iyi duruyor özellikle atlar.

Haritalardan biri kesinlikle Kovir, bunu öğrenmiş olduk. Belki de sadece Kovir ve Poviss'i ele alıp daha geniş skalada işleyecektirler bilemiyorum. Şehir olarak Lan Exeter'i göstermişler, Kovir'in biraz daha orta bölgesinde kalan bir liman şehri.

Kovir'in iki kapital şehrinden bir diğeri olduğu için çok yüksek ihtimalle Pont Vanis de oyunda olur. Bu da Triss'in oyunun hikayesinde bir yerlerde olabileceğini gösteriyor. W3'den beri bu anı bekliyordum, CDPR beni kırmamış gibi..

Bu seriye ilgim yok ancak başarılı olmalarını çok isterim. CDPR baya gelişti ancak çıktığında bu şekilde detaylı ve yaşayan bir dünya yaparlar mı çok zor. Bu kadar iyi olacağını pek sanmıyorum birde çok acele gösterdiler gibi sanki 2028'den önce gelmesine ihtimal vermiyorum ama oyunun kendisi bu şekilde olursa alakamın olmadığı bir oyun serisine başlarım bu şekilde baya iyi duruyor özellikle atlar.
10 yıl önce RDR2'de yapılmıştı. Şimdi neden yapılmasın. CDPR'de boş bir şirket değil sonuçta.

CDPR ne yapsa benim için zirve oluyor. CP77'de yaptıkları hataları tekrarlamazlarsa bu oyunda zirve olacaktır. En azından benim için.
Kesinlikle, orada ki hatalarını tekralayacaklarini düşünmüyorum. Ayrıca Witcher 1 Remake geliyor. Beklentim Silent Hill 2 Remake gibi olması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı