Witcher 4'ten beklentileriniz neler?

Witcher 4'de silah zırh yükseltme olsun Witcher 3'te yoktu oyunda yoktu çok saçma harika kılıç zırh alıyorum yükseltemiyorum sadece cadi zırhlari yükseliyor onlarda kendi levelinden yukari yükselmiyor çok saçma bu saçmalık hiçbir oyunda yok büyüler özellikle dondurucu düşmanın seni görmesini engelleyen büyüler oyundan kaldırılsında biraz zevkli aksiyon yakın dövüş yapalim mekanlar düşmanlar çok çeşitli olsun.

Hayır arabayı değil, onu istiyorum. Geralt...

Witcher 3 kadar iyi olması. Zaten UE kullanacak kötü olma ihtimali sıfır.
Beni asıl korkutan UE hocam. İşleri bu kadar kolaylaştırması geliştiricilerin bazı konuları üstünkörü yapıp geçmelerine sebep olabiliyor. Evet eski motor da aşırı ilkeldi fakat bahsettiğim durum özellikle son zamanlarda çokça karşıma çıktı. Bu durum da tedirgin ediyor bilemiyorum.

Cyberpunk da herkes GTA 5 i geçecek dünyanın en iyi oyunu olacak diyordu ama oyun kötü çıktı kendimi beklentiye sokmuyorum bu yuzden

Karakterlerin zenci Arap olmaması çünkü bu tür oyunları satın almam oynamam çünkü sevmiyorum geçmişte bunlar yoktu zaten gerçeği anlatmak lazım olmayan bir şey yaratılması saçma Spider-Man'nin zenci olması cok saçma bu oyunu bu yüzden almıyorum bu zenci sevicilik oyun yapımcıları Sony bunlara dikkat etmeli.

Yok, zaten Geralt'in hikayesini anlatmayacak. Ne olacagini pek bilemedigimiz icin hypeli degilim ve fiyati da mechul.

Bütün oyunlarda Elden Ring Skyrim gibi kendi karakterimizi kendimiz oluşturalim istediğimiz sevdiğimiz ırktan cinsiyetten bu tüm oyunculara kitap eder her oyuncu oyunu satın alır.

Ben, bu konuda bağnaz birisi olarak Geraltsız Witcher'in zevk veremeyeceğini, içimde bir burukluk oluşturacağını söylemek istiyorum. NPC olarak koyup karizmasını da bozmazlar umarım.
Gönül ister Geralt'la oynamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…