Red Dead Redemption 2 seviyesine bir kalite isteyenler bence hayal kırıklığına uğrar. O seviye bence ulaşılması biraz zor bir seviye. Ama bu benim için çok da önemli değil, fizikler, animasyonlar bir oyunu "iyi" yapmak için en önemli şeyler değil benim gözümde.
The Witcher 3'teki tutkuyu 4.oyunda da gösterseler yetiyor zaten. The Witcher 3'ü bu kadar özel bir oyun yapan şey bence tutkuyla, hevesle yapılmış olmasıdır. Her bir diyalog özenle hazırlanmış, normalde diğer izometrik olmayan RPG oyunlarının uğraşmadığı noktalarda kafa patlatılmıştı The Witcher 3'te. Dediğim gibi bu tutkuyu 4.oyuna da taşıyabilirlerse belki teknik anlamda çok iyi olmayan ama genel oyun kalitesi anlamında epey iyi bir iş çıkarır bu adamlar.
Ana karakter meselesine gelirsek, Yennefer çok güzel bir kadın karakter, öyle ki oyunu 5 kez bitirmiş olmama rağmen bir kere bile Triss'i seçemedim oynarken. Biliyorum bunlar sadece bir oyun karakteri gerçek değiller ama yapamadım işte

Gönlüm el vermedi, Yennefer'a olan sevgim bu kadar yani ama yine de Yennefer'in ana karakter olduğu bir The Witcher oyunu bana da pek mantıklı gelmiyor.
Bu arada Triss tercih eden arkadaşlar kızmasınlar benim için kendi güzelliğinin farkında olan, kendinin değerini bilen bir kadın kullanılmayı bekleyen basit bir kadından çok daha iyidir benim nezdimde. Ayrıca renkler ve zevkler. Normalde benim bu açıklamayı yapmam bile gerekmiyordu ama her an biri atlayabilir "Triss çok daha güzel btw" diye o nedenle gerek duydum