Witcher dizisindeki Geralt'ı sevememek

Yer
İzmir
Daha fazla  
Witcher 3 oyununu 217 saat oynamış ve tüm yan görevleriyle dlcleriyle bitirmiş biri olarak, dizisinin yakın zamanda yayınlanacağını ve oyunun sonlarına doğru geldiğimde bunun denk gelmesi aşırı güzel haber olmuştu.

Oyundaki Geralt'a hayranlık ötesi bir sevgi duyarken dizideki Geralt aşırı ötesi kötü geldi bana. Çok düşündüm acaba oyundaki tipine alıştığım için mi diye ama yok öyle değil tamamen oyuncuya oturmamış Witcher rolü yapamıyor. Henry cavill gibi bir yıldız nasıl olur da gözüme bu rolde kötü gelir diye düşünmeden edemiyordum.

Dizide giydirmişler Geralt'a tayt benzeri şeyler aşırı komik geliyordu gözüme. Ayrıca bütçesel sıkıntıdan mı bilmiyorum ama dizi Witcher dizisi gibi hissettiremiyordu. 2. bölümü zor bitirip diziyi izlemeyi bıraktım. Sonralarda çok döndüm izlemek için ama yok olmuyor. Yennefer gibi bir hatunu bile o kadar çirkin bir oyuncu canlandırıyor ki diziye karşı tüm hevesim kaçmıştı.

Bu kadar Witcher evrenine hayranlık duyan ve Geralt karakterini çok sevmeme rağmen dizideki Geralt'ı beğenemedim.

Yennefer ve Triss'i secerken ne düşündüler acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı