75.000TL sistem önerisi

Bütçe
75.000TL

uspelion

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar, en fazla 75.000 TL olacak şekilde, CS2 odaklı ve işlemcisi kesinlikle Ryzen 7 7800x3D olan hazır sistem önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca ekran kartı NVIDIA olmalı.

A serisi derken?

A serisi anakartın boş paket araba gibidir. USB girişleri azdır ve son sürüm değildir. Disk desteği azdır. M.2 slotu bazısında yoktur. Varsa bile bir alt versiyon desteği vardır. Ses yongası en giriş seviyedir. Ethernet girişi hızı nispeten düşüktür. Yüksek güç çeken işlemcileri besleyemez. Soğutma bloğu yoksa düşük güçlü işlemcilerde de ısınıp sıkıntı çıkarabilir. Overclock desteği yoktur.

Bir de 70k o sistem için bayağı pahalı

A serisi anakartın boş paket araba gibidir. USB girişleri azdır ve son sürüm değildir. Disk desteği azdır. M2 slotu bazısında yoktur. Varsa bile bir alt versiyon desteği vardır. Ses yongası en giriş seviyedir. Ethernet girişi hızı nispeten düşüktür. Yüksek güç çeken işlemcileri besleyemez. Soğutma bloğu yoksa düşük güçlü işlemcilerde de ısınıp sıkıntı çıkarabilir. Overclock desteği yoktur.
Biliyorum hocam. A serisi anakartlı sistem önermedim zaten :D Üstüne basarsanız B650 ile özelleştirildiğini görebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı