Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #1 Sürprizbozan Arkadaşlar ben hem radovidi öldürüp ciriyi Witcher yapabilir miyim? Djikstranın bacağını kırdım ama radovid hem öldürüp hem ciri Witcher yapma şanşım varsa geri dönerim Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2020
Sürprizbozan Arkadaşlar ben hem radovidi öldürüp ciriyi Witcher yapabilir miyim? Djikstranın bacağını kırdım ama radovid hem öldürüp hem ciri Witcher yapma şanşım varsa geri dönerim
DeLiYuReK01 Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 388 Çözümler 5 19 Nisan 2020 #2 Djikstranın bacağını kırınca radovidi öldüremiyorsun. Ama evet ikisini de yapabilirsin bende hep öyle yapıyorum. Artı 0 Eksi
Djikstranın bacağını kırınca radovidi öldüremiyorsun. Ama evet ikisini de yapabilirsin bende hep öyle yapıyorum.
DeWitt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 1.244 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #3 Spoiler diye işaretlesen veya başlıkta belirtmesen iyi olurdu. Ben daha gelemedim oralara. Artı 0 Eksi
2 258072 Kilopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 347 Çözümler 3 19 Nisan 2020 #4 Sürprizbozan: süpriz Radovid zaten yamuk yapıyordu ve tombiş reis ile öldürüyordu onları geralt Artı 0 Eksi
KS KS Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #5 DeLiYuReK01 dedi: Djikstranın bacağını kırınca radovidi öldüremiyorsun. Ama evet ikisini de yapabilirsin bende hep öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Çünkü sonda radovid insan olmayanları yakıyor diyor ona ulaşmamak için ne yapmam lazım. DeWitt dedi: Spoiler diye işaretlesen veya başlıkta belirtmesen iyi olurdu. Ben daha gelemedim oralara. Genişletmek için tıkla... Kusuruma Bakma yeniyim buralarda nası yapcam bilmiyorum Artı 0 Eksi
DeLiYuReK01 dedi: Djikstranın bacağını kırınca radovidi öldüremiyorsun. Ama evet ikisini de yapabilirsin bende hep öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Çünkü sonda radovid insan olmayanları yakıyor diyor ona ulaşmamak için ne yapmam lazım. DeWitt dedi: Spoiler diye işaretlesen veya başlıkta belirtmesen iyi olurdu. Ben daha gelemedim oralara. Genişletmek için tıkla... Kusuruma Bakma yeniyim buralarda nası yapcam bilmiyorum
DeLiYuReK01 Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 388 Çözümler 5 19 Nisan 2020 #6 Realiond dedi: Çünkü sonda radovid insan olmayanları yakıyor diyor ona ulaşmamak için ne yapmam lazım. Kusuruma bakma yeniyim buralarda nasıl yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bacağını kırmak yerine bilgi verme seçeneği var onu seç ondan sonra seni bir yere çağırıyor. Artı 0 Eksi
Realiond dedi: Çünkü sonda radovid insan olmayanları yakıyor diyor ona ulaşmamak için ne yapmam lazım. Kusuruma bakma yeniyim buralarda nasıl yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bacağını kırmak yerine bilgi verme seçeneği var onu seç ondan sonra seni bir yere çağırıyor.
KS KS Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #7 DeLiYuReK01 dedi: Bacağını kırmak yerine bilgi verme seçeneği var onu seç ondan sonra seni bir yere çağırıyor. Genişletmek için tıkla... Peki o sonda ciri ablamızı Witcher yapabiliyor muyuz? Artı 0 Eksi
DeLiYuReK01 dedi: Bacağını kırmak yerine bilgi verme seçeneği var onu seç ondan sonra seni bir yere çağırıyor. Genişletmek için tıkla... Peki o sonda ciri ablamızı Witcher yapabiliyor muyuz?
DeLiYuReK01 Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 388 Çözümler 5 19 Nisan 2020 #8 Realiond dedi: Peki o sonda ciri ablamızı Witcher yapabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Ben yapmıştım sen de yaparsın herhalde. Sonda seçtiğin şey etkiliyor. Artı 0 Eksi
Realiond dedi: Peki o sonda ciri ablamızı Witcher yapabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Ben yapmıştım sen de yaparsın herhalde. Sonda seçtiğin şey etkiliyor.