Witcher III'ün çok sıkıcı olması

Çok güzel anlattınız Neyse ilk 2 saati çevrimdışı modda oynarım yine oyun açılmazsa iade ederim.

Cevapsız kalan sorulardan biri buydu aklımda oyunu sildikten sonraki hemen 15 dakika içerisinde. Sahi ben mi sürekli aynı şeyleri oynamaktan sıkılıyorum ya da tekrarlayan görevler bir beni mi sıkıyor diye düşünmüştüm. 200 Saat boyunca aynı şeyleri yapmanın güzellenecek bir tarafı olduğunu düşünmüyorum ancak bunu ne zaman söylesem Witcher fanları tarafından linç ediliyorum düzenli aralıklarla.

Bende bir arkadaşıma önermiştim. İlk olarak Witcher 2 sonra Witcher 3'ü. Onunda ilgi alanına girmiyordu sanırsam beğenmedi. Bazı oyuncular çok seviyor, bazıları ise hiç sevmiyor ortası yok .

Buna halk arasında fanboyluk deniyor. Enes Kirazoğlu'nun Witcher'ı bu kadar aşırı övmesi gibi, aşırı saçma. O kadar iyi bir yanı yok. Maalesef oyunda gerçekçilik hissi yaratacak bir unsur yok. Gerçekten tam bir oyun, sahte bir evrende dolanıp duruyorsun gibi hissettiriyor. Yiyecekler, eşyalar, skiller hepsi çok yavan ve sahte. Az eşya olsun, az skill olsun ama etkileyici olsun isterdim. Saçmalamışlar yani bayağı. RPG oyunları çok seven biri olmama rağmen Witcher III'e maalesef "hayır" oyumu kullanıyorum.

Beğenmemiş olabilirsiniz bence bunun linç edilecek bir yanı yok. Gayet doğal bir durum neden linç ettiklerini de anlamadım.

Bende bir arkadaşıma önermiştim. İlk olarak Witcher 2 sonra Witcher 3'ü. Onunda ilgi alanına girmiyordu sanırsam beğenmedi. Bazı oyuncular çok seviyor, bazıları ise hiç sevmiyor ortası yok .
Kesinlikle öyle buna saygı duyuyorum aslında. Ardından oynadığım oyun Detroit'ti interaktif bir sinema oyunuydu 12 saat anlattığı hikayeyi çok keyifle bitirdim. Oyun türleri ve zevkleri değişkenlik gösteriyor bu noktada muhtemelen bu tarz aksiyon rpg'den hoşlananlara da Detroit anlamsız ve sıkıcı gelecektir.

Ben de şimdi tam Detroit: Become Human'ı düşünüyordum. Çok hoş duruyor. İndirmeye aldım, oynayacağım kesinlikle

Ben de şimdi tam Detroit: Become Human'ı düşünüyordum. Çok hoş duruyor. İndirmeye aldım, oynayacağım kesinlikle
Kesinlikle tavsiye ederim, hikayeyi tamamen kararlarınızın yönettiğini iliklerinize kadar hissettiğiniz başka bir oyun daha oynamamıştım açıkcası. Keyifli oynamalar

Man of Medan var bir de, onu da öneririm. Daha oynamadım ama oynayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…