İlk 3 oyunu da oynayıp bitirmiş, önceki hikayesini anlamak için diziyi de izlemiştim. Ciri'yi, Yennefer'ı vesaire az çok tanıyabildim fakat geriye kalan evreni de öğrenmek için 8 kitabı da okumak istiyorum.
Aşağıya bıraktığım linkte 8 kitap 2800 TL'ye denk geliyor, 7'li set halinde 1700TL'ye alabileceğim bir site de var. En uygun nereden alabilirim? Bir de, değer mi sizce?
İlk 2 kitabın hikayesini biliyorum zaten, diziye eklenmeyen detaylar falan var. Evrenin aşığıyım, seriyi alırsam okumadan bırakmam kesinlikle. Alırsam da set olarak almak istiyorum açıkçası
Kesinlikle 8 kitap için 2800 TL verilmez. Son çıkan kitap zaten 200 TL civarı. 7'li set alıp o kitabı ayrı olarak alın. Amazon'u tercih edebilirsiniz en uygun ve güveniliri o kitaplar hasarsız gelecektir kargo çalışanları sıkıntısızsa.
Ayrıca kitaplar çok güzel ilk 2 kitabı okudum onlar hikaye hikaye kalan 6 kitap roman tarzı gidiyor, Witcher evrenine fazla merak duymasam da okurken çok eğlendim.
Kesinlikle 8 kitap için 2800 TL verilmez. Son çıkan kitap zaten 200 TL civarı. 7'li set alıp o kitabı ayrı olarak alın. Amazon'u tercih edebilirsiniz en uygun ve güveniliri o kitaplar hasarsız gelecektir kargo çalışanları sıkıntısızsa.
Ayrıca kitaplar çok güzel ilk 2 kitabı okudum onlar hikaye hikaye kalan 6 kitap roman tarzı gidiyor, Witcher evrenine fazla merak duymasam da okurken çok eğlendim.
Oyunları beğendiysen kitapları beğenmeme ihtimalin kesinlikle sıfır. Koştura koştura gidip alabilirsin o derece diyorum sana. Ben henüz 4. kitaba kadar okudum ve aşık oldum diyebilirim. O kitaplar yenebilse yiyeceğim resmen. Abartmıyorum bu arada ciddiyim.
Oyunları beğendiysen kitapları beğenmeme ihtimalin kesinlikle sıfır. Koştura koştura gidip alabilirsin o derece diyorum sana. Ben henüz 4. kitaba kadar okudum ve aşık oldum diyebilirim. O kitaplar yenebilse yiyeceğim resmen. Abartmıyorum bu arada ciddiyim.
3 oyunu da oynayıp bitirdim söylediğim gibi, sıfırdan kitapları okuyup 1. oyunun remake'i ile birlikte seriyi sıfırdan bi tüketmek istiyorum. ''Bütün yan görevlerle birlikte çok tatlı olacak''