Witcher serisi alınır mı?

• Konuyu başlatan Hamzz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 1.020
Açıkçası ilk oyun da hikayesel olarak muhteşem bir oyun. Teknik açıdan biraz kusurlu da olsa bence Witcher 1'de gerçekten kaliteli.

Witcher 1'e belki de grafikten belki de zamandan dolayı bir şans veremedim. Oyunun orijinalini GOG Games ücretsiz dağıttı aldım. Hala oynamadım. Bazı oyunlar vardır hayatta. PS1 deki metalgear, Resident Evil ve fahrenheit gibi aklıma gelen örnekler. Mutlaka her oyuncunun bir kez oynamalı diye düşüneceğim oyunlar. İnşallah Witcher 1 ve bir türlü ısınamadığım Skyrim için bir gün pişman olmam.

Witcher 3 kesinlikle alınır. 2’nin oynanışı biraz hantal gibiydi. 1 alınmaz. Eğer sadece 3 alırsan daha ucuza geliyor ise direk 3 al.
Witcher 1'e belki de grafikten belki de zamandan dolayı bir şans veremedim. Oyunun orijinalini GOG Games ücretsiz dağıttı aldım. Hala oynamadım. Bazı oyunlar vardır hayatta. PS1 deki metalgear, Resident Evil ve fahrenheit gibi aklıma gelen örnekler. Mutlaka her oyuncunun bir kez oynamalı diye düşüneceğim oyunlar. İnşallah Witcher 1 ve bir türlü ısınamadığım Skyrim için bir gün pişman olmam.
Skyrim ilk oynayışta çok zevklidir. Karakterler, sınıflar ve perkleri unut ve bir ata bin, eline sıcak bal şarabını ve sweetroll’unu al, FUS RO DAH! diye bağırarak trolleri uçunumdan fırlat ve bilmediğin mekanları keşfet. Skyrim daha çok keşifle alakalı bir oyun :)

Son düzenleme:
Oyun teknik ve mekanik açıdan günümüzde oynarken bayacak bir oyun ama hikâyesi, gidişatı ve kararların hikâyeye kattığı detaylar gerçekten çok güzel. Açıkçası oyunları hikâyesi için oynayan biri olarak Witcher 1'i kesinlikle öneririm. Tamamen oynanış için oynayanlar içinse tavsiye etmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı