Witcher serisi nasıl oynanmalı?

SadaceKyroth

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı ve Tasarımcı
Merhaba, bazı konularda bilgi almaya çalıştım ama oldukça karışık. Bir kişi başka bir şey, diğeri farklı bir şey söylüyor. Bu yüzden tam anlayamadım. Kitaplar > dizi > oyun sırasıyla mı ilerlemem gerekiyor, yoksa farklı bir sıralama mı var? Detaylı bir şekilde açıklarsanız sevinirim.

Öncelikle kitap akıyor, onu belirteyim sana. Çok süper. İlk önce kitapları oku. Sonra oyunları oyna. Sonra da özet niyetine diziyi izlersin kendine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bazı konularda bilgi almaya çalıştım ama oldukça karışık. Bir kişi başka bir şey, diğeri farklı bir şey söylüyor. Bu yüzden tam anlayamadım. Kitaplar > dizi > oyun sırasıyla mı ilerlemem gerekiyor, yoksa farklı bir sıralama mı var? Detaylı bir şekilde açıklarsanız sevinirim.
Kitap sonra oyun geliyor, ama kitap okuma alışkanlığınız yoksa direkt oyun serisinden başlayabilirsiniz. Diziyi ise sakın izlemeyin, gerçekten çok kötü. Dizi, bayağı SJW ve woke ögeler içeriyor, çoğu kişi memnun kalmadı. Ben de 2. sezonu izleyip bırakmıştım.

Diziyi boş verin. Aşırı vasat bir iş. Kitaplar tabii ki hikayeyi öğrenmek için en iyi yöntemdir. Ancak vaktim yok diyorsanız 1. oyunun hikayesini izleyerek başlayabilirsiniz. Oynamanızı önermiyorum, seriden soğutur. Lakin 2. ve 3. oyunu oynayarak keyif alırsınız.

Hocam yoğun bir Witcher fanı olarak söylemem gerekirse. Oyunlar açısından 1. oyun ve 2. oyunu oynamadım çünkü oynanamayacak gibi mekanikleri eski çekilmiyor. 1. 2. oyunun özetlerine baktım YouTube'dan sonra 3. oyuna geçtim.
Dizi açısından soruyorsanız 3 sezonu var diye biliyorum onlara da bakabilirsiniz. (Diziyi çoğu Witcher takipçileri beğenmedi diziyi izlemeseniz de olur)
Kitap açısından ise de kitapları çok pahalı set halinde satılıyor.

Hocam diziyi boş ver kitapları oku bayağı iyidir oyununu oyna en sen ben öyle yaptım şu an Witcher 3 oynuyorum.

Kitap sonra oyun geliyor, ama kitap okuma alışkanlığınız yoksa direkt oyun serisinden başlayabilirsiniz. Diziyi ise sakın izlemeyin, gerçekten çok kötü. Dizi, bayağı sjw ve woke ögeler içeriyor, çoğu kişi memnun kalmadı. Ben de 2. sezonu izleyip bırakmıştım.

Hocam kitaplar aşırı pahalılar tekli satılıyor fakat ben bu kitap serisini anca 2025 sonuna doğru bitiririm bu kitaplardan birini alacaksam alacağım başka önemli şeyi feda etmem lazım bazıları dizi kitaplarla aynı hikayeyi anlatıyor sadace okumuyorsun izliyorsun demişler ne kadar doğrudur bu bilgi.

Hocam kitaplar aşırı pahalılar tekli satılıyor fakat ben bu kitap serisini anca 2025 sonuna doğru bitiririm bu kitaplardan birini alacaksam alacağım başka önemli şeyi feda etmem lazım bazıları dizi kitaplarla aynı hikayeyi anlatıyor sadace okumuyorsun izliyorsun demişler ne kadar doğrudur bu bilgi.
Evet, kitap seti oldukça pahalı ve dizi de kitap uyarlaması. Ancak dizi pek iyi değil, izlenmeye değer bulmuyorum. Belki 1. sezonu izleyip sevebilirsiniz, ama 2. sezondan itibaren iyice kötüleşmeye başlıyor. Kitabı ve diziyi boş verin, doğrudan ilk oyundan başlayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı