Witcher serisi ne zaman indirime girer?

437935

Hectopat
Makaleler
1
Witcher 2 ve 3'ü alacağım ve indirimleri bekliyorum. Forumda falan Witcher ile ilgili konulara bakarken "ara sıra indirime giriyorlar" gibi ifadeler duydum. Bunlar gerçek mi ve tahminimce ne zaman girebilir büyük indirimlerden önce?

Her indirim döneminde indirime giren bir oyun serisi, açıkçası benim harcadığım en iyi para kesinlikle kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Witcher 2 ve 3'ü alacağım ve indirimleri bekliyorum. Forumda falan Witcher ile ilgili konulara bakarken "ara sıra indirime giriyorlar" gibi ifadeler duydum. Bunlar gerçek mi ve tahminimce ne zaman girebilir büyük indirimlerden önce?

Neredeyse her indirimde fiyatı düşüyor. Sonraki indirimde düşecektir.

Teşekkürler. Ne ara zaman geçti daha geçen 2 ay vardı bahar indirimlerine.
1619292095301.png

Muhtemelen bu doğru. Golden week Japonya'nın tatili. Umarım sadece Asya oyunlarına yapmazlar ..

Hocam ben Witcher 3 ortak hesap satıyorum sizin için Witcher 1 de satabilirim.
Almak isterseniz 10 Tl

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı