Witcher tarzı oyun önerisi

Aman aman, yanlış anlaşılma olmasın. Skyrim'i 2 kere indirdim, ikisinde de 3 saat bile oynayamadan Alt F4 çekip sildim. Aldığıma pişmanım. Benim önerim kesinlikle BioWare oyunlarına şans vermen yönünde. Adamlar seçimli oyunlardan anlıyor.
Witcher sevip Skyrim sevmemek gerçekten garip bir tadın varmış. Beğenmemişsin zaten, yapıcak bir şey yok. Modlasaydın keşke. 2011 grafikleri tatmin etmez bu yıllarda.

Witcher sevip Skyrim sevmemek gerçekten garip bir tadın varmış. Beğenmemişsin zaten, yapıcak bir şey yok. Modlasaydın keşke. 2011 grafikleri tatmin etmez bu yıllarda.
Bir kez daha başlamak istiyorum zaten. Adam akıllı oynayayım diyorum bu kez. Önerdiğin mod var mı?

Bir kez daha başlamak istiyorum zaten. Adam akıllı oynayayım diyorum bu kez. Önerdiğin mod var mı?
Atma zehirli oku, atma. Çooooook mod var, 3 saat modlayıp 1 saat oynamaktan zevk alıyorsun.
Nexus'a girip all time'da olan bütün modlar tatmin edicektir. Vanilla tarzı sadece grafik olsun istiyorsan onun için paketler mevcut. Grafik modlarını filtreleyip bakarsan yüksek boyutlu kaliteli grafik modları görürsün. Karışık geleceğini sanmıyorum fakat öğrenmesi basit ustalaşması zor bir iş. Youtube üzerinde tonlarca video mevcut. Ayrıca Vanilla oynadıktan sonra Gameplay değiştiren, hikayeli modlar silahlı modlar vs ekleyerek sınırsız eğlence yapabilirsin.

İlla bir mod önericeksem.. CBBE :).

Assassin's Creed Odyssey önerir misiniz? Epic Games'de indirimdeyken kuponla birlikte bayağı ucuza alınabiliyormuş sanırsam.
Kupon kaldıysa öneririm. Yıllar sonra Bugisoft'un yaptığı güzel bir AC oyunu. Witcher'a özendikleri çok belli bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı